Dostlar soru yukarıda daha önce kullanan var mı yani başvuru yapıcam ama bana nasıl bir modem gelicek bilmiyorum ben kendim mi alsam diye düşünüyorum onun için aklımda bu modem var
Türknet VDSL modem vermiyor, sadece modem talep edersen satıyor.Dostlar soru yukarıda daha önce kullanan var mı yani başvuru yapıcam ama bana nasıl bir modem gelicek bilmiyorum ben kendim mi alsam diye düşünüyorum onun için aklımda bu modem var
Hayır 50 mb indirme 8 mb yüklemeAltyapın fiber mi?
Peki verdiği modem mi daha iyi yoksa bu mu ?Türknet VDSL modem vermiyor, sadece modem talep edersen satıyor.
Yakın sayılırlar. Modem olarak şahsen bunu öneririm. Kullananlar gayet memnun.Hayır 50 mb indirme 8 mb yükleme
Peki verdiği modem mi daha iyi yoksa bu mu ?
Kanka biraz daha fp olsaYakın sayılırlar. Modem olarak şahsen bunu öneririm. Kullananlar gayet memnun.
Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatlarını Akakçe ile takip et! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Anladım kanka attığım linkteki siyah olanı almak istiyorum ama kafam çok karışık bilmiyorumturknet su anda modem satma işini durdurdu diye biliyorum stok yok sanırım
tenda aldım memlunumDostlar soru yukarıda daha önce kullanan var mı yani başvuru yapıcam ama bana nasıl bir modem gelicek bilmiyorum ben kendim mi alsam diye düşünüyorum onun için aklımda bu modem var
Tamamdır kanka teşekkür ederim başka önerilere açığımtenda aldım memlunum