Neler Yeni

🔥Vee Dolar 2022 Zirvesinde! 1$=17,57 ₺

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tepkisini göstermesi gerektirdiği yerde göstermedi. Suçu olmayacak şeylerde aradı, seçimde evete bastı.
Halkın hepsine suç bulmak olmaz ama biri gider biri gelir önemli olan halkın refahı iyi olsun umarım yeni seçim yeni hükümet hayırlısı olur

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Halkın hepsine suç bulmak olmaz ama biri gider biri gelir önemli olan halkın refahı iyi olsun umarım yeni seçim yeni hükümet hayırlısı olur
Berat Albayrak istifa ettiğinde bile dolar güzel düşmüştü. İktidar değişse ne kadar düşer acaba...

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
bence seçimlere doğru dolar biraz düşer

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Berat Albayrak istifa ettiğinde bile dolar güzel düşmüştü. İktidar değişse ne kadar düşer acaba...
Düşer ama yine artar kalıcı bir çözüm lazım üretim olamdikca Dolar hep yüksek olur her şey ithal maşallah üretim yok tüketim çok ithalata bağlı ihracat yapılırsa böyle olur

JSezar

80+ Silver
dolar 17tl olmuş.bu zamanda pc alınmaz:)

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Düşer ama yine artar kalıcı bir çözüm lazım üretim olamdikca Dolar hep yüksek olur her şey ithal maşallah üretim yok tüketim çok ithalata bağlı ihracat yapılırsa böyle olur
İktidara gelince ödeyeceğin dış borç aklına gelir.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE

Küresel resesyon endişeleri varlık fiyatlamaları üzerinde etkili olmayı sürdürürken, bugün dolar/TL'de yılın yeni zirvesi test edildi.

Dolar/TL 17,55'in üzerine çıkarak 2022 yılının zirvesini gördü. Euro/TL'de de 18,00 seviyesi görüldü.

Dolar/TL yüksek enflasyon, döviz politikalarına yönelik endişeler ve dışarda doların güçlü seyri ile bugün 17,56'yı gördü. Bu seviye, 2022 yılının zirvesi olarak kayıtlara geçti. Euro/TL'de de bugün 18,00 seviyesi görüldü. Geçen hafta 1'in altını gören Euro/dolar paritesi bugün 1,0240'a kadar yükseldi.
:PeepoLeave:

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
dolar 17tl olmuş.bu zamanda pc alınmaz:)
Dolar 1.7 Olmuş' Diyen e 12 Yıl Sonra Açıklama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,527
Üyeler
167,509
Son üye
laviet
Top Bottom