🔥 Vee! Şevket Çoruh, Arka Sokaklara GERİ DÖNDÜ! 📺

Reaksiyon skoru
7,311

Şevket Çoruh, 17 sezon yer aldıktan sonra ayrıldığı Arka Sokaklar dizisine geri döndü. Çoruh'un döndüğü Arka Sokaklar'dan ilk fragman geldi!​

YER ALDIĞI DİZİLER KISA SÜREDE FİNAL YAPTI​

Uzun yıllar rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış ancak ekran macerası kısa sürmüştü. Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım'da rol alan Çoruh'un bu dizisi için de final kararı alındı.

1714025043669.png

ğığığığığığıı :) (Mesut komser gülüşü(açıklama yapıyorum çünkü en az bir kelime yazmamı istiyor))

Diziyi takip etmiyorum, diziden çıktığını bile bilmiyordum ama fragmanı izleyince nedense aşırı hoşuma gitti, çocukken izlediğimizdeki o duyguların kalıntısı sanırım :D

Bir ara doktorlar vardı sabah akşam show tv yayınlıyordu aklıma o geldi bir ara

Ama en azından mafya özentisi yapan Dizilerden değil

Ver odunu komserim

Şevket Çoruh, 17 sezon yer aldıktan sonra ayrıldığı Arka Sokaklar dizisine geri döndü. Çoruh'un döndüğü Arka Sokaklar'dan ilk fragman geldi!​

YER ALDIĞI DİZİLER KISA SÜREDE FİNAL YAPTI​

Uzun yıllar rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış ancak ekran macerası kısa sürmüştü. Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım'da rol alan Çoruh'un bu dizisi için de final kararı alındı.

Alıntıyı görüntüle
Ara sıra Arka sokaklar hala izliyorum. Günümüz dizilerinden çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,238
Üyeler
173,627
Son üye
ezelsargun
Geri