Neler Yeni

"Velet Oyunu" ithamı.

Oyunlara velet oyunu diyenleri boşverin/yoksayın. "Velet oyunu" diyenler o dedikleri oyunları oynamayıp ağlayan kişilerdir. Bakın çevremdeki "roblox velet oyunu" diyorlar ama ben oyunuyorum çünkü Velet oyunu" diyenler'i boşverip yoksayıyorum.
roblox a velet oyunu demelerinin sebebi çoğunlukla adopt me gibi saçma oyunların olmasından kaynaklı aslında robloxta çok güzel oyunlar var sadece çok oynanmadıkları için ana sayfaya düşmüyor örnek DemonFall demon slayer ın oyunu

Böyle davranmaya devam edin hayatınızda zorluklarla karşı karşıya kalınca bu dediğimi hatırlarsınız.
Hayatı bu konu üzerinden yargılayacak değilim dostum.
Fikir belirtilmiş ve belli bir yargı var. Bazı şeylerin düzelebileceğine olan bir inançla yazılmış. Saygı gösterip; bu fikrin gelişmesini sağlayabiliriz. Her şey öneri ve sorulardan ibaret değil bence bu forumlarda.
O durumda da konu dışı diye bir kategori var işte:)

Böyle davranmaya devam edin hayatınızda zorluklarla karşı karşıya kalınca bu dediğimi hatırlarsınız.
amma uzattın knk rahatsız oluyorsan raporla geç adama boş mesaj atma derken sende atıyorsun

Uzun zamandır insanların sevmediği oyunlara velet oyunu dediğini farkettim. İnsanları ve oyunları böyle kategorilendiren kişileri inceledim. Genel olarak hiçbiri oyunun kitlesi hakkında bir araştırma yapmamış veya oyunu 1 haftadan fazla oynamamış. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Burda cahil ve bilgisizce oyunlara ve insanlara sallayan kişilerden gına geliyor. Örneğin. Daha fortnite oynamamış biri oyuna gidip velet oyunu diyor. Yada CS seven kişi valorant'a velet oyunu diyor. Kitlesine velet diyor Böyle sırf çocukların diğer tür kişilerden fazla oynaması sebebiyle bir oyuna velet oyunu demenin saçma olduğunu düşünüyorum. Çünkü genel değilde tümel bir yargı. Üstüne üstlük donanım arşiv gibi bir sitede bile varlar.
Herhangi bir oyuna velet oyunu diyorsam bu benim düşüncem kimse karışamaz, kafamda düşündüğüm şey ile yaşarım ben.
İnsanların oynadığım herhangi bir oyuna velet oyunu diyorsa, umrumda olmaz, çok takmıyorum.
İnsanların düşünceleri beni, benim düşüncelerim insanları ilgilendirmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,445
Üyeler
173,190
Son üye
lxrth.
Geri