lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,137
Marka olarak en iyilerden biri zaten bilirsin. Bence ihtiyacın varsa al. Ben 1tb m2 SSD aldım Corsair inanılmaz performanslı vadedilenin üstünde değerleriki adet bu ramden almayı düşünüyorum 3200 mhz f/p başka ram öneriniz var mıdır
ssd kullandım ama ram kullanmadım bakalım alıcam gibi görünüyorMarka olarak en iyilerden biri zaten bilirsin. Bence ihtiyacın varsa al. Ben 1tb m2 SSD aldım Corsair inanılmaz performanslı vadedilenin üstünde değerler
Corsair sen pişman olmazsın. Tabi elinde imkan varsa anakartın destekliyorsa 3600 MHz al derim daha performanslı olurssd kullandım ama ram kullanmadım bakalım alıcam gibi görünüyor
aynen çalışsın yeter diye alıcam zatenVengeance serisi Corsair`in fiyata oynadığı seri. Ram çipleri giriş seviye. Alırsın sisteme takarsın çalışır, uyumluluk problemidir, sorundur vs yaşamazsın. O.c gibi fantazi işlerine girmeyecek ev kullanıcıları için gayet ideal ki bu bütçede zaten hepsi hemen hemen aynı kalite.
Tam sana göre işte. Aldıktan sonra BİOS`dan xmp açmayı unutma.aynen çalışsın yeter diye alıcam zaten