Neler Yeni

Veresiyede faiz olabilir mi yasal midir

meridunL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Öztürk
Beyler bir x bakkalindan hesap açtırdım düzenli olarak borcumu miktar miktar kapatyordum geçenlerde komple kapatmak için para ayarladım il dışındayken bakkal sahibi aradı 4200 TL borcum oldugunu söyledi ne zaman ödersin dedi bir hafta içinde 900 TL verdim komple kapatmaya gittiğimde borcumun 4800 olduğunu söylediler bakkaldan alışveriş yapmadım halde ve borç artmıştı faiz koymuş olabilir mi koyduysa yasalmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bir x bakkalindan hesap açtırdım düzenli olarak borcumu miktar miktar kapatyordum geçenlerde komple kapatmak için para ayarladım il dışındayken bakkal sahibi aradı 4200 TL borcum oldugunu söyledi ne zaman ödersin dedi bir hafta içinde 900 TL verdim komple kapatmaya gittiğimde borcumun 4800 olduğunu söylediler bakkaldan alışveriş yapmadım halde ve borç artmıştı faiz koymuş olabilir mi koyduysa yasalmidir
Yani 4200 TL'den 900 ödüyorum geliyorum 5800 oluyor

Yani 4200 TL'den 900 ödüyorum geliyorum 4800 oluyor

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Burak
Bunu bize soracagina bakkala sorsana? Faiz mi koydun yanlis mi hesapladin diye. Ya da biri gelip alisveris yapip senin adina mi yazdirdi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,362
Üyeler
166,199
Son üye
bana
Top Bottom