DarkQuell
80+
samsung bir delilik yapmazsa gelmez ama ihtimal sıfır değil bencePeki hocam sizce a35 falan beklesem 9500e gelirmi ( pek sanmiom geleceğini ama fkwksk)
samsung bir delilik yapmazsa gelmez ama ihtimal sıfır değil bencePeki hocam sizce a35 falan beklesem 9500e gelirmi ( pek sanmiom geleceğini ama fkwksk)
Ozaman Mart ayını beklicem ama şöyle bişey var marta kadar dolar 33 olunca nasıl 9500e versinler şuan bile m34 uygun ztn 10k fiyatısamsung bir delilik yapmazsa gelmez ama ihtimal sıfır değil bence
Şuan nakitim var m34 u alabilirim ama 6ram sorun çıkarır mı gerçi günlük kullanım için alcamHocam paranız varsa bu fiyata m34’ü kaçırmayın.
Hiçbir sorun olmaz. 4Gb ram li cihazlar bile takır takır kullanılıyor.Şuan nakitim var m34 u alabilirim ama 6ram sorun çıkarır mı gerçi günlük kullanım için alcam
fiyatına göre iyi telefon bataryası çok iyi gidiyor ancak oyun oynandığı zaman performansını bilememŞuan nakitim var m34 u alabilirim ama 6ram sorun çıkarır mı gerçi günlük kullanım için alcam
A25 bile o fiyata düşmeyebilir 12K olarak çıktı şuan. A35 ise imkansız gibi.Ozaman Mart ayını beklicem ama şöyle bişey var marta kadar dolar 33 olunca nasıl 9500e versinler şuan bile m34 uygun ztn 10k fiyatı
M34 alınır mı yaniA25 bile o fiyata düşmeyebilir 12K olarak çıktı şuan. A35 ise imkansız gibi.
M34 çekilir diyosun Samsung 4 yıl güncelleme de verio ayrıca son gün gidince batarya falan da degisiyo abimin s20fe dün goturduk 1 hafta sonra garantisi bitiyordu telefonu çerçeve ve pilini tamamen değiştirip verdilerHiçbir sorun olmaz. 4Gb ram li cihazlar bile takır takır kullanılıyor.
Al o fiyata böyle cihaz birdaha denk gelmeyebilir.M34 alınır mı yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
M34 çekilir diyosun Samsung 4 yıl güncelleme de verio ayrıca son gün gidince batarya falan da degisiyo abimin s20fe dün goturduk 1 hafta sonra garantisi bitiyordu telefonu çerçeve ve pilini tamamen değiştirip verdiler
Eyw knkmAl o fiyata böyle cihaz birdaha denk gelmeyebilir.
Ben aldım fena cihaz değil iş görüyor. Mobil oyun oynamıyorum daha çok günlük kullanım. Shopsamsung diğer eticaret siteleri gibi uğraştırmıyor faturaya gerekli bilgileri yazıyor direkt. Başvuru yaptım ama takiben bir sonraki ayın 20'sinde yatırıldığı için 20 ocakta yatacak diye bekliyorum.Eyw knkm
Hocam çift IMEI mi girdiniz başvururken nasıl basvurdunuz bende bugün veya yarın alcam.parayi denklestiriyorumBen aldım fena cihaz değil iş görüyor. Mobil oyun oynamıyorum daha çok günlük kullanım. Shopsamsung diğer eticaret siteleri gibi uğraştırmıyor faturaya gerekli bilgileri yazıyor direkt. Başvuru yaptım ama takiben bir sonraki ayın 20'sinde yatırıldığı için 20 ocakta yatacak diye bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Fatura onaylandı yazıyor durum olarak.