kedi seviyorum
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Öncelikle belirmeliyim ki bu tamamen vergi kaçakçılığını önlemeyecek fakat kart ile alışverişlerde paranın nereye gittiği devlet tarafından bir nebzede olsa takip edilebilecek ayrıca hem bireysel hem kurumsal şirket sahipleri için kart ile ödemeye teşvik edilebilecek bir fikir çünkü bu sayede yüksek satın alım alışverişlerinde vergiden düşülebilecek. Fakat bunu PDF haline getirmek için teknik bilgiye sahip değilim ve ayrıca fikri Tübitak/Kosgeb gibi yerlerde paylaştıktan sonra çalınmasından endişeleniyorum. Diğer bir sorun ise bu fikirden gelir elde etme mevzusu çünkü fikri nasıl paraya dökeceğimi bilmiyorum ve bu fikir paraya dökülebilir mi ondan da pek emin değilim çünkü aklımdaki fikri sadece devlet dairelerine ve bankalara sunabilirim.
Bu fikri çalınma endişesi olmadan nereye sunabilirim veya kimlerle konuşabilirim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Çünkü fikri hayata geçirmek için nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum.
Bu fikri çalınma endişesi olmadan nereye sunabilirim veya kimlerle konuşabilirim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Çünkü fikri hayata geçirmek için nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum.