bence de öyle bir şey imkansızGülmekten ölüyorum![]()
Yok hocam Türkiyedeki basının hali diyelim bu duruma.Benim gördüğüm bir haberin başlığında asgari ücrete çalışanlarda togg alabilecek diyordu ama bilmiyorum
O imkansız gibi bir şey sonuçta yapım maaliyeti var.Benim gördüğüm bir haberin başlığında asgari ücrete çalışanlarda togg alabilecek diyordu ama bilmiyorum
Malesefki buraya getirincede kayıt ücreti ödemek gerekiyor.en mantıklısı yurt dısından almak amerıkadan 12 pro max almıstım dolar 8 ıken 1100 dolara
ödedimMalesefki buraya getirincede kayıt ücreti ödemek gerekiyor.
ben tanıdık aracılıgıyla almsıtım amerıka da yasıyordu gelırken getırmıstıbencede ancak hangi siteden alacağımı bilemiyorum
Yurtdışından hiçbir siteden TELEFON alıp gümrükten geçiremezsiniz. İthalatı sadece İthalat izni alanlar yapabiliyor. Ancak bir yolu var. Gönderen firma telefonu parçalayıp parça parça gönderir ve siz burda birleştirirseniz mümkün.bencede ancak hangi siteden alacağımı bilemiyorum
olabilir . Telefoncuya birleştirtirizYurtdışından hiçbir siteden TELEFON alıp gümrükten geçiremezsiniz. İthalatı sadece İthalat izni alanlar yapabiliyor. Ancak bir yolu var. Gönderen firma telefonu parçalayıp parça parça gönderir ve siz burda birleştirirseniz mümkün.
olabilir . Telefoncuya birleştirtiriz![]()