evet açıklama bekleniyordu, yapılmadı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne kadar doğru belli değil ama büyük olasılık böyle olucak
aralarından en iyi olanı hangisi fiyat farketmezAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne kadar doğru belli değil ama büyük olasılık böyle olucak
Bence hic yapmicaklarevet açıklama bekleniyordu, yapılmadı.
Note 10s gayet iyi cihaz 120hz babam kullanıyor kibar şık hafif ince samsung modelleri hakkında bilgim yok yazılımı daha stabil olsun her güncellemede performans kaybı olmasın diyorsan samsunglara mutlaka bak gmler bile alınır redmi 9T alınmaz sakın o hataya düşme aşırı derecede şebeke sorunu olan bir cihazaralarından en iyi olanı hangisi fiyat farketmez
Hocam redmi note 10s 60hz diye biliyorum ancak biraz ısınması dışında telefon gayet hızlı ve iyi abim kullanıyor bazı oyunları yüksek ayarlarda oynayınca ısınmasından biraz şikayetçi onun dışında gayet güzel telefon zaten kendiside memmnunNote 10s gayet iyi cihaz 120hz babam kullanıyor kibar şık hafif ince samsung modelleri hakkında bilgim yok yazılımı daha stabil olsun her güncellemede performans kaybı olmasın diyorsan samsunglara mutlaka bak gmler bile alınır redmi 9T alınmaz sakın o hataya düşme aşırı derecede şebeke sorunu olan bir cihaz
böyle yapacaklarsa hiçyapmasınlar zaten kim alacak gıçıkırık vesteliBence hic yapmicaklar
Ben 120 diye biliyorum hocam mağazada başka bir model için söylendide benim aklımda note 10s diye mi kaldı acebaHocam redmi note 10s 60hz diye biliyorum
Bence note 10 pro dur hocam o internetten baktım orda da 60hz yazıyor note 10s eBen 120 diye biliyorum hocam mağazada başka bir model için söylendide benim aklımda note 10s diye mi kaldı aceba