Vergisiz telefon önerisi

ibrahimua

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Arkadaslar 9.5k bütce ile alabilecegim vergisiz telefon en iyi hangisi veyahutta bu paraya laptop fln alsam işe yarar mı ne biliyim ikinci ekran gibi. Önerilerinizi bekliyorum

Ben çok ucuza geliyor alayım dursun diye GM24 mü ne var onu aldım. 2 ay oldu geçti yatmadı para. Bazılarına 3-4 aydır yatmamış. Öylesine alacaksan paranı bağlama derim aylarca yatmıyor çünkü muhattabın da yok.

Ben çok ucuza geliyor alayım dursun diye GM24 mü ne var onu aldım. 2 ay oldu geçti yatmadı para. Bazılarına 3-4 aydır yatmamış. Öylesine alacaksan paranı bağlama derim aylarca yatmıyor çünkü muhattabın da yok.
Paranın gecikmesi sorun degil borsada batırmaktansa burda kitlensin

Kral neden çöp olsun telefon alıcam sonucta 3 5 k nın hesabını mı yapıcam napıyım
1. si çöp cihazların fiyatını artırıyorlar vergi indirimi diye sokacakları için. 2. si dolar 14'ken 4500 TL yatacaktı dolar 32 oldu daha yatmadı belki 50 olunca daha anca yatacak para çöp oldu.

1. si çöp cihazların fiyatını artırıyorlar vergi indirimi diye sokacakları için. 2. si dolar 14'ken 4500 TL yatacaktı dolar 32 oldu daha yatmadı belki 50 olunca daha anca yatacak para çöp oldu.
Parayı harcayacak bir yerim yok borsaya atıyorum denk getiremiyorum habire zarar elde durmasındansa daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parayı harcayacak bir yerim yok borsaya atıyorum denk getiremiyorum habire zarar elde durmasındansa daha mantıklı
Ha keske ıpadlerde kullanabilseydik bu hakkı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha keske ıpadlerde kullanabilseydik bu hakkı
Tabletlerde kullanabiliyorsun. Huawei matepad 11.5 bakabilirsin çok güzel tablet işlemcisi falan o bütçeye güzel. Yalnız dikkat et tabletlerde vergi indirim oranı %15 civarı. Telefonlarda %45 civarı.

Tabletlerde kullanabiliyorsun. Huawei matepad 11.5 bakabilirsin çok güzel tablet işlemcisi falan o bütçeye güzel. Yalnız dikkat et tabletlerde vergi indirim oranı %15 civarı. Telefonlarda %45 civarı.
Hocam cizim icin ipad alacaktım da iste onda da yokmus indirim kötü oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,229
Üyeler
195,303
Son üye
plomn
Geri