Neler Yeni

Veri Tabanı Oluşturmak İstiyorum

qartN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Önoğul
hocam üst düzey bir şey yapmıyıcaksan Access yeterlidir ama düzgün bir şey yapıcam dersen sql tercih edebilirisn
Mesaj otomatik birleştirildi:

access basitdir işini görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
hobi benimki İngilizce'de yeni öğrendiğim keliemelrden otomatik sözlük yapmak istiyorum. Kolay gelsin size de.
süper fikir sql bu konuda çok yarıdmcı olucak size kategorilere ayırma konusunda hem kolay hem de anlaşılır

birde sormak istiyorum otomasyon tarzı bir şey mi yapıyorsunuz yoksa farklı bir şey mi suan JAVA ile uğraşıyorum ama eski C "ci lerdenim sorun olursa yardım etmek isterim

rica ederim

access en son 2013 de güncelleme almış ve çok hantal bir program. MSSQL daha mantıklı
yeni öğrenen biri için basit bence

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
Yazdığım programda girdiğim kelimeyi bir listeye dahil ediyorum. Daha sonra girdiğim tüm kelimeleri listede alfabetik olarak sıralamasını istiyorum. Bunda sorunum yok ama programı kapatıp tekrar açınca bu bilgilerin kalmasını istiyorum. Lakin elbetteki siliniyor, hafızasına bunları kaydetmiyor. En basit hâliyle bunu nasıl sağlayabilirim?
sql

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Dosyaya yazdırıp, dosyadan okuyabilirsin. En basiti böyle olur. Gerçek hayatta veri güvenliği nedeniyle böyle önerilmez tabi. Hobi projende bir sıkıntı yaratmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,928
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom