Faturada indirimli fiyat mı gözüküyor, yoksa indirimsiz fiyat mı? Bir de tc kimlik ve imei için ekstra bir şey yaptınız mı?ikiside var
Faturada indirimli fiyat mı gözüküyor, yoksa indirimsiz fiyat mı? Bir de tc kimlik ve imei için ekstra bir şey yaptınız mı?ikiside var
9499 olarak gözüküyorFaturada indirimli fiyat mı gözüküyor, yoksa indirimsiz fiyat mı? Bir de tc kimlik ve imei için ekstra bir şey yaptınız mı?
Merhaba kanka. Ben de almayı düşünüyorum da bu Samsung un sitesinde telefonu alırken 3 ay ekran koruma hediye diye bişey var. Bu faturada işliyor mu çünkü şartlarda tek ürün olmalı yazıyor. Sen nasıl yaptın alırken?9499 olarak gözüküyor
ben pek kafaya takmdım yarın geliyor telefon bence sayılmazMerhaba kanka. Ben de almayı düşünüyorum da bu Samsung un sitesinde telefonu alırken 3 ay ekran koruma hediye diye bişey var. Bu faturada işliyor mu çünkü şartlarda tek ürün olmalı yazıyor. Sen nasıl yaptın alırken?
Hocam bilgilendirme yaparsa güzle olur9499 olarak gözüküyor
Sigorta alma sakınMerhaba kanka. Ben de almayı düşünüyorum da bu Samsung un sitesinde telefonu alırken 3 ay ekran koruma hediye diye bişey var. Bu faturada işliyor mu çünkü şartlarda tek ürün olmalı yazıyor. Sen nasıl yaptın alırken?
Bu yüzden olmadı demi? Keşke hemen almasaydın. Neyse sağlık olsun. Artık normal sitelerden bakıcan.Sigorta alma sakın