robin
80+ Silver
Sen ne zannediyorsun 100-200 falan mı sandın?Kanka nerde 10-20 TL.
Sen ne zannediyorsun 100-200 falan mı sandın?Kanka nerde 10-20 TL.
Arkadaşın verdiğinden daha çöp ekran kartlarını bu fiyatlardan satıyorlar.Arkadaş çok güzel bir şey yapıyor fakat bu ekran kartı 10-20TL şuan. Yani yok böyle insan kaldım yok senin gibi yardımsever varmı diye abartmaya gerek yok. Konuyu açan arkadaşa lafım yok sadece abarttınız.
Aynen o kart en az 40 TL falan, eski falan olsa da iyi bir kart aslındaKanka nerde 10-20 TL.
40-50 gideri var.Sen ne zannediyorsun 100-200 falan mı sandın?
Hadi 50TL olsun dostum. Sonuçta bu ekran kartını koysa hiçbir şekilde satılmaz. Ne kadar abarttınız yaArkadaşın verdiğinden daha çöp ekran kartlarını bu fiyatlardan satıyorlar.
Geçenlerde eski DDR2 RAM'imi 40 TL'ye sattım. Hala ihtiyacı olanlar oluyor. Forumda herkesin sağlam sistemi var kimsenin ihtiyacı olmaz ama Türkiye genelinde hala olacağını düşünüyorum.Hadi 50TL olsun dostum. Sonuçta bu ekran kartını koysa hiçbir şekilde satılmaz. Ne kadar abarttınız ya
Neyi abarttık?Hadi 50TL olsun dostum. Sonuçta bu ekran kartını koysa hiçbir şekilde satılmaz. Ne kadar abarttınız ya
Ekran kartını değil yapılan yardımı.Neyi abarttık?
Eeee tabi canım o kart ile gta 5 de 4k da 60 fps alıyoruz galiba bunu abarttık
Abartilan bir şey yokEkran kartını değil yapılan yardımı.
Ben bu kartı 9 yıl boyunca kullandım, crysis 1 de bir kez dahi drop, donma, kasma yaşamadımMesela adamın eski kasası vardır. Canlandırmak istemiştir gider alır. Çocuğuna verir. Bu kart en azından GTA San Andreas falan oynatır ya.
Kart yılına göre çöp değil. Ondan daha çöp kartları 40-50 TL ye satıyorlar. İstese bu arkadaş da satabilir. Ama vermesi incelik. Ve kimsenin abarttığı da yok. Adamı padişah ilan etmedik sonuçta.Abartilan bir şey yok
Sadece böyle bir yardım için teşekkür ettiler.
Ne var ki bunda?
Bu devirde kim kime bedavaya bir şey verir ki?
10 Kr lik sakızı bile artık kimse sana bedavaya vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu kartı 9 yıl boyunca kullandım, crysis 1 de bir kez dahi drop, donma, kasma yaşamadım
GTA san andreas ve call of duty mw2 de bile