Neler Yeni

Çözüldü✓ VERILDI - Ücretsiz Ekran Kartı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Anlamadığın için bana gevşek diyorsun. Ben sonuna (!) koymasam anlıycak zeka kapasitesine sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden koyuyorum.
Aferin, çatal bıçak seti kazandın

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Düşünceni çok sevdim kaldı mı böyle insanlar ya

Naptımki bunu birine yollamana engelmi oldum ? yada ihtiyacım olmasına rağmen aldımmı ? sadece insanalrı biraz güldürdüm.
Kardeşim şakanın da suyunu çıkarmamak gerekir
Komik değilsin gülen yok burada, senin yaptığın şakalar komik değil bir insanı kıracak cinsten.
Konu sahibi ne güzel elindeki iyi ya da kötü kartı ihtiyacı olana vermek istiyor, sen de bu kartı kim alır diye şaka yapıyorsun ve sonuna ironi koyuyorsun.
İroni kavramını tam iyi bilmiyorsun gerekli olan yerde şaka yap ki biz de gülelim

robin

80+ Silver
Arkadaş çok güzel bir şey yapıyor fakat bu ekran kartı 10-20TL şuan. Yani yok böyle insan kaldım yok senin gibi yardımsever varmı diye abartmaya gerek yok. Konuyu açan arkadaşa lafım yok sadece abarttınız.

Google'ı açan zaten ekran kartı değildir!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sen ne sıkıntılı, ne **********, ne karaktersiz bir insansın, p-pardon canlısın?
Muhammed kendine gel saçma sapan konuşma
Onun seviyesine sen de düşüyorsun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaş çok güzel bir şey yapıyor fakat bu ekran kartı 10-20TL şuan. Yani yok böyle insan kaldım yok senin gibi yardımsever varmı diye abartmaya gerek yok. Konuyu açan arkadaşa lafım yok sadece abarttınız.
Kanka nerde 10-20 TL.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom