Merve
80+ Bronze
Tamam lütfen sakinAnlamadığın için bana gevşek diyorsun. Ben sonuna (!) koymasam anlıycak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden koyuyorum.
Tamam lütfen sakinAnlamadığın için bana gevşek diyorsun. Ben sonuna (!) koymasam anlıycak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden koyuyorum.
Tamam lütfen sakin
Aferin, çatal bıçak seti kazandınAnlamadığın için bana gevşek diyorsun. Ben sonuna (!) koymasam anlıycak zeka kapasitesine sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden koyuyorum.
Aferin, çatal bıçak seti kazandın
Oyun oynamadım ki.Neler oynadın ?
Tepki gösterince ironi oluyor...Anlamadığın için bana gevşek diyorsun. Ben sonuna (!) koymasam anlıycak zeka kapasitesine sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden koyuyorum.
Dostum niye böyle hakaret içeren cümleler kuruyorsun?Google'ı açan zaten ekran kartı değildir!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya sen ne sıkıntılı, ne **********, ne karaktersiz bir insansın, p-pardon canlısın?
Kardeşim şakanın da suyunu çıkarmamak gerekirNaptımki bunu birine yollamana engelmi oldum ? yada ihtiyacım olmasına rağmen aldımmı ? sadece insanalrı biraz güldürdüm.
Muhammed kendine gel saçma sapan konuşmaGoogle'ı açan zaten ekran kartı değildir!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya sen ne sıkıntılı, ne **********, ne karaktersiz bir insansın, p-pardon canlısın?
Kanka nerde 10-20 TL.Arkadaş çok güzel bir şey yapıyor fakat bu ekran kartı 10-20TL şuan. Yani yok böyle insan kaldım yok senin gibi yardımsever varmı diye abartmaya gerek yok. Konuyu açan arkadaşa lafım yok sadece abarttınız.