Çok teşekkürler.Vesa uyumluluğu çok ayrı bir konu.
VESA (Video Electronics Standards Association) , Parça uyumluluğu ve bağlantı kolaylığı sağlaması için ekran üreticileri tarafından oluşturulmuş standarttır. Standardın oluşturulduğu ilk zamanlar uygulamaların ekran üzerinde sorunsuz ve tam olarak görünmesi için çözünürlük ile ilgili standartları da kapsadığı VESA şimdi ise genelde bağlantı birimleri ile ilgili anılmaktadır. Lcd ya da LED monitörlerin arkasında duvara montaj için delikler bulunur. Bu deliklere girecek şekilde vesa standartlarına uygun duvar askı aparatları bulunuyor. Aldığınız monitörün özelliklerine baktığınızda Vesa Standardının yanında genelde (100×100) gibi rakamlar görürsünüz. Bu rakamlar monitör arkasındaki bağlantı deliklerinin özelliklerini belirtir.
Şuan belirli bir marka model yok aklımda hala bakınıyorum avel avel. Tavsiyeler için ayrı bir konu oluşturmuştum fakat cevap alamamıştım.monitör nedir ?
siz modeller hakkında liste yapın ona göre konuşalım daha sağlıklı olurÇok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan belirli bir marka model yok aklımda hala bakınıyorum avel avel. Tavsiyeler için ayrı bir konu oluşturmuştum fakat cevap alamamıştım.
Bi liste tutuyorum ama kendimce hazırladığım listede henüz 3 monitör var ve ben çoktan birini eledim. İsteklerim 27 inç 144hz 1ms ve mümkünse Curved olması ama hala bütçeme göre bir şey bulamadım. (1600tl)siz modeller hakkında liste yapın ona göre konuşalım daha sağlıklı olur
23.8inç 144hz o bütceye var ama curved değil.Bi liste tutuyorum ama kendimce hazırladığım listede henüz 3 monitör var ve ben çoktan birini eledim. İsteklerim 27 inç 144hz 1ms ve mümkünse Curved olması ama hala bütçeme göre bir şey bulamadım. (1600tl)
Evet bu modeli öneren çok insan olmuş fakat 23.8 küçük mü olur nolur hiç bilemiyorum açıkçası23.8inç 144hz o bütceye var ama curved değil.
Bunun 75hz olanını kullanıyorum çok memnunum.AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
10 yıl 13inç laptop'tan ona geçtiğimde 108 ekran TV havası katıyor. Yazılımcı değilsen yeter o.Evet bu modeli öneren çok insan olmuş fakat 23.8 küçük mü olur nolur hiç bilemiyorum açıkçası
Ya açıkçası 12 sene boyunca bende normal standart büyüklükte bir monitörle bütün işlerimi hallettim. Yeni pc topladığım için mi bilmiyorum ama içimde dinmek bilmeyen bir açlık var10 yıl 13inç laptop'tan ona geçtiğimde 108 ekran TV havası katıyor. Yazılımcı değilsen yeter o.
İnsan istiyor ki o kadar para verdik her şeyin en iyisi olsun ama dolar kuru izin vermiyor.Ya açıkçası 12 sene boyunca bende normal standart büyüklükte bir monitörle bütün işlerimi hallettim. Yeni PC topladığım için mi bilmiyorum ama içimde dinmek bilmeyen bir açlık var