Neler Yeni

Vestel 65U9700 televizyon Mi Box kötü görüntü sorunu

roofdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk YILDIZ
Arkadaşlar televizyonumdan çok memnunum yeni aldım, elimde Mi Box var diye bilerek Android TV almadım ama Smart TV’de güzel gözüken görüntü Mi Box’ta çok kötü gözüküyor, sizce bu durumun sebebi nedir? İki fotoğrafı da aynı ışıkta aynı zamanda çektim. Mi Box’ın içinden çıkan HDMI kablosunu kullanıyorum tüm çıkışları denedim ama sonuç aynı. Bildiğim kadarıyla bu kablo HDMI 1.4, acaba 2.0 olan bi kablo farklı sonuç verir mi? Yoksa sıkıntı televizyonun girişlerinde mi? Forumları araştırdım sorunu yaşayan bile bulamadım. Mi Box’taki tüm görüntü kısmını değiştirdim tek tek denedim yok farketmiyor görüntü hala aynı.

Ekler

• 7D0DF120-77AF-4CDC-BADA-5657BBBEEA23.png
    7D0DF120-77AF-4CDC-BADA-5657BBBEEA23.png
    1.3 MB · Hit: 55

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Çözünürlük ve renk profilinde bir sorun var gibi gözüküyor, mi box un ayarlarını kontrol ettiniz mi? çözünürlüğü ve renk profilini otomatik algılamayı kapatıp manuel ayarlamayı deneyin.

roofdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözünürlük ve renk profilinde bir sorun var gibi gözüküyor, mi box un ayarlarını kontrol ettiniz mi? çözünürlüğü ve renk profilini otomatik algılamayı kapatıp manuel ayarlamayı deneyin.
Hocam denedim ama sonuç farketmiyor. Sadece bi renk farklılığı oluyor o kadar, kalitesizlik yine aynı şekilde devam ediyor. Pikselleşme tarzı bir şey var. Sürekli HDR sürekli açıktı onu da kapatıp denedim öyle de sonuç aynı. Televizyonun ayarlarıyla da oynadım farketmedi, çözünürlükle oynadım 720p'de biraz daha iyi bir görüntü aldım bu yüzden kabloyla ilgili bir sorun diye düşünüyorum. 2.0 bir kablo alıp deneyeceğim muhtemelen, olmadı servise danışacağım...

Top Bottom