Neler Yeni

🔥İndirim Vestel Filtre Kahve Makinesi 3.099🔥

Claw's

80+ Silver
Öğütücülü olması büyük artı. Fiyat da iyi. Kullananlar varsa nasıldır alınır mı?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Toplu alınsa bile %12 komisyon ile 200 250₺ kar bırakarak satılabilir.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Filtre kahvenin gerçekten taze çekilmiş olmasına gerek var mı bilemedim. Uzun zamandır dışarıdan hazır çekilmiş alıyorum ve evde kendim demliyorum. Maksat kafein olsun geri kalanı beni çok da ilgilendirmiyor. :D

FurkanIIy

80+ Bronze
Filtre kahvenin gerçekten taze çekilmiş olmasına gerek var mı bilemedim. Uzun zamandır dışarıdan hazır çekilmiş alıyorum ve evde kendim demliyorum. Maksat kafein olsun geri kalanı beni çok da ilgilendirmiyor. :D
"Kahve çekildikten sonra çok kısa bir süre içerisinde bayatlar, ondan dolayı hazır kahvelerin çoğunluğu bayattır" tarzında bir yazı okumuştum geçenlerde.

Tabii dediğin gibi, eğer kafein oranına bir etkisi yoksa. Bayatken de tadı gayet güzel.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
"Kahve çekildikten sonra çok kısa bir süre içerisinde bayatlar, ondan dolayı hazır kahvelerin çoğunluğu bayattır" tarzında bir yazı okumuştum geçenlerde.

Tabii dediğin gibi, eğer kafein oranına bir etkisi yoksa. Bayatken de tadı gayet güzel.
Kesinlikle yeni çekilmiş kahvenin tadı çok daha güzel ama bence filtre kahve için olmazsa da olmaz değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,881
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom