Vestel Smart TV Youtube Problemi

Mihrak

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar şuan kullandığım Vestel Smart TV de YouTube arayüzü çalışsa da videoları açtığımda siyah ekran ile karşılaşıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da ne biliyim çözümünü bilen var mı yardımcı olursa sevinirim
IMG_20220319_151440.jpg

Merhabalar şuan kullandığım Vestel Smart TV de YouTube arayüzü çalışsa da videoları açtığımda siyah ekran ile karşılaşıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da ne biliyim çözümünü bilen var mı yardımcı olursa sevinirimAlıntıyı görüntüle

YouTube siyah ekranda dönüp duruyor mu?​

Samsung ve Philips Smart TV 7502 modelinde karşılaştık. Yazımız Sunny, Vestel, Grundig, Arçelik ve LG içinde geçerli olacağını belirterek eğer bizden yardım isteyecekseniz TV modeli ve uyarı ekrana geliyorsa bunu yazmanız gerekiyor.

• Televizyon belleğini silme ayarları Philips için “Kablosuz ağlar / kablolu veya wifi / internet belleğini sil” ile yapınız
  • Samsung dahil diğer markalar için varsa ağ sıfırlama veya internet belleği silme yapınız
  • TV kapatılmasına rağmen aynı durum çıkıyorsa birde başka wifi üzerinden deneyin
  • Başka video uygulamalarında bu durum var mı
  • Youtube uygulamasının daha yeni veya daha eski bir sürümünü deneyin
  • Tarayıcıyla videolar açılıyor mu kontrol edin
  • TV Box youtube için kesinlikle yeni bir sürümle çözülecek. Tabi destekleyen bir sürümle
  • Bu https://www.andronova.net/nedir/bu-uygulama-cihazinizla-artik-uyumlu-degil-ne-demek-h3972.html yazıda bulunan sürümü Smart TV’ de ve TV Box cihaza USB flash bellekten yükleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,103
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri