Neler Yeni

Modding Vestel Venus 5000/Go Cihazına Windows 10 Kurayım Mı?

Bergee

80+ Silver
Bootloader kilidini açtım daha demin. Kısa sürede inşAllah gerekenleri yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EFIDroid'in eski reposunda sorun yaşadık (bir arkadaşım ile birlikte portlamaya çalışıyoruz). Microsoft Lumia 650 için EDK2'yi port etmeye başlayacağız inşAllah. Gerekli olan DTB'yi boot.img dan çıkardım.
Zamanında eski Samsung ACE cihazımda bende kurmuştum lakin tam uyumlu çalışmıyordu bizim cihazla ona rağmen cihazımın kendi yazılımından daha stabildi 😂 Bence kurulabilir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Zamanında eski Samsung ACE cihazımda bende kurmuştum lakin tam uyumlu çalışmıyordu bizim cihazla ona rağmen cihazımın kendi yazılımından daha stabildi 😂 Bence kurulabilir.
Galaxy Ace'in normal Windows'lara gücü yetmiyor. ARMv7 olduğu için ona da portlanabilir ama Alpine Linux gibi şeyler kullanılabilir.

Bergee

80+ Silver
Galaxy Ace'in normal Windows'lara gücü yetmiyor. ARMv7 olduğu için ona da portlanabilir ama Alpine Linux gibi şeyler kullanılabilir.
Ya hocam windows phone nasıl tutmadı anlamıyorum. Mağazayı nasıl büyütemedi çok sinirlerim bozuluyor Lumia 520 şuan bile kullansam sıfır kasma ya. Adamlar ios a rakip sistem çıkardılar resmen ama mağaza olayı çok sıkıntıydı umarım tekrar piyasaya giriş yaparlar bundan sonraki cihazımda direkt Windows phone olur tabi mağazayı geliştirebilirlerse

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Hocam Samsung Galaxy Grand Prime'a kurma gibi bir şansımız var mı?
Evet, mümkün. Sizin için de EDK2 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hocam windows phone nasıl tutmadı anlamıyorum. Mağazayı nasıl büyütemedi çok sinirlerim bozuluyor Lumia 520 şuan bile kullansam sıfır kasma ya. Adamlar ios a rakip sistem çıkardılar resmen ama mağaza olayı çok sıkıntıydı umarım tekrar piyasaya giriş yaparlar bundan sonraki cihazımda direkt Windows phone olur tabi mağazayı geliştirebilirlerse
Evet, Windows Phone 6.x üzeri ve Windows 10 Mobile stabildi. Tek sorun da kimsenin bir şey port etmemesiydi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom