teşekkür ederim anlıyor musun bilmiyorum ama r5 7500f veya i5 14400f ile valorant cs gibi oyunlarda 270fps üzeri alabiliyor muyum?Alınır. Hayırlı olsun. 2-3 bin cepte kalır.![]()
teşekkür ederim anlıyor musun bilmiyorum ama r5 7500f veya i5 14400f ile valorant cs gibi oyunlarda 270fps üzeri alabiliyor muyum?
Alabilirsin hocam asuslar 3 yıl garanti verir ayriyeten ölü piksel garantiside bulunur 270 Hz bu fiyat bandında baya zor kaliteli markadan bulmak ve IPS panel hikayeli oyunlar oynuyorsan ekran gerçek gibi gözükücek orda farkı hissedersin tavsiye ederimbütçem max 10k 200hz üzeri 24inç 1080p monitör arıyorum alınır mı sizce dell monitör vardı g2524h stoklar azaldıgı için şuan ucuk fiyatlardan satılıyor normalde oda 8k bandındaydı yoksa onumu beklemesem
Ölü piksel garantisinde bulunur derken nasıl ? Biraz açarmısın .Alabilirsin hocam asuslar 3 yıl garanti verir ayriyeten ölü piksel garantiside bulunur 270 Hz bu fiyat bandında baya zor kaliteli markadan bulmak ve IPS panel hikayeli oyunlar oynuyorsan ekran gerçek gibi gözükücek orda farkı hissedersin tavsiye ederim
| Asus xg249cm 24 ve 27 modeli var |