bende beyazı var takarken işlemiyor benim televizyona televizyonum panasonic marka plazma televizyondu heralde çalışmıyor beyazıTv ye takarsanız sıkıntı olmaz, tabi PC kullanırken rahat edebilirseniz
Usta ekran kartım Rx580 olur degilmi .Kendim bu dönüştürücüyü kullanıyorum herhangi bir performans kaybım falan yok gayet güzel de çalışıyor bence bi sorun olmaz dönüştürücüde
PC de hdim girişi var monitörde yok monitör için dönüştürücü arıyorum bulamazsam TV ye takacam.bende beyazı var takarken işlemiyor benim televizyona televizyonum panasonic marka plazma televizyondu heralde çalışmıyor beyazı
arkadaş denesin yazar burayabende beyazı var takarken işlemiyor benim televizyona televizyonum panasonic marka plazma televizyondu heralde çalışmıyor beyazı
reis kartta o resimdeki soldaki girişten (hdmi) varsa ki vardır olmak zorunda hiçbir sıkıntı olmaz ürün bozuk gelmediği sürece. çalışır, görüntünü de alırsın kendim R7 340 kullanıyorum kartta vga girişi olmasına rağmen taktım bu dönüştürücüyü 1360x768 olan çözünürlüğüm 1920x1080p oldu..Usta ekran kartım Rx580 olur degilmi .
ben burdaki bilgisayarcıdan aldım marka falan değildi heralde.Hangisini aldın tavsiyen varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntü kalitesi düştümü ?
kankam benimkide seninkinden ztn benim kartta hdmi var fakat monitörde yok monitörde çalıştırdı fakat benim panasonic dediğim plazma televizyon kanka monitör değil yani televizyonda çalışmadı dönüştürücü onu demek istedimUsta ekran kartım Rx580 olur degilmi .
PC de hdim girişi var monitörde yok monitör için dönüştürücü arıyorum bulamazsam TV ye takacam.
televizyon için alcaksa çalışmıyor kanka tavsiye etmem televizyon için kullancaksa bizim televizyonda çalışmadı film izlicektik taktık çalışmadı nedensearkadaş denesin yazar buraya
siz dönüştürücüdenmi bahsediyordunuz ben televizyon sandım dönüştürücü televizyon için çalışmayabilir ancak kaliteli bir dönüştürücüdür. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.kankam benimkide seninkinden ztn benim kartta hdmi var fakat monitörde yok monitörde çalıştırdı fakat benim panasonic dediğim plazma televizyon kanka monitör değil yani televizyonda çalışmadı dönüştürücü onu demek istedim
televizyon için alcaksa çalışmıyor kanka tavsiye etmem televizyon için kullancaksa bizim televizyonda çalışmadı film izlicektik taktık çalışmadı nedense
aynen kanka bendede beyazı var hala bi sıkıntısını göremedim 8ay felan oldu fakat bazen ben görüntü kalitesi düşüklüğü görmüyorum genellikle güzel bencemsiz dönüştürücüdenmi bahsediyordunuz ben televizyon sandım dönüştürücü televizyon için çalışmayabilir ancak kaliteli bir dönüştürücüdür. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.
Yok hocam Exper marka bir monitörum var onun için sordum dönüştürücüyü .siz dönüştürücüdenmi bahsediyordunuz ben televizyon sandım dönüştürücü televizyon için çalışmayabilir ancak kaliteli bir dönüştürücüdür. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.