QRuder
80+ Silver
mutfaktan bir şey getittir canım yada bide ben bakıyım kabloya de o ara gevşet işteÖyle yapmak aklımdan geldi ama arkadaşım kabloyu takacak.
mutfaktan bir şey getittir canım yada bide ben bakıyım kabloya de o ara gevşet işteÖyle yapmak aklımdan geldi ama arkadaşım kabloyu takacak.
Vidaları sadece kabloyu tutavak şekilde sıkÖyle yapmak aklımdan geldi ama arkadaşım kabloyu takacak.
İnternette vga uçlarını araştırdım ona göre kablo uçlarını kırdım ancak kırdığım uç voltaj ucuydu galiba.hee desene mevzu o , bilemedim hangi uç hangi işlevde hard elektronik bilgisi
Kabloyu gevşetirken arkadaş ile yüzyüze gelmek.mutfaktan bir şey getittir canım yada bide ben bakıyım kabloya de o ara gevşet işte
Monitöre taktığın kısmı gevşek bırak.Evet saçma ama bir arkadaşıma şaka yapmak amaçlı vga kablomu bozmam
lazım bozmak dediğim görüntü tamamen gitmeyecek ama görüntüyü bozacak
örneğin ekranda çizgiler çıkacak veya ekran attığım görseldeki gibi renk bozulması
yaşansın istiyorum bunun için hangi pinleri kırmam lazım.
Aile evinde yaşamıyorumNe oldu babana monitörmü aldırcan
NaptınızAile evinde yaşamıyorum
Arkadaşıma doğum günü süprizi yapıcam ilk önce monitörünün kablosu bozulmuştu ona bozuk kablo vericem sonra arabadan yeni kablo alıp geleyim diyip doğum günü hediyesi olarak aldığım monitörü vericem.