VGA To HDMI 2060 SUPER

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar yeni bir bilgisayar alıyorum, 2060 superli. Monitörüm vga girişli. Abdullah abi bir videosunda her aparat her ekran kartına uymuyor demişti. Öyle bir şey var mı? Elinizde link varsa atar mısınız?

Merhabalar yeni bir bilgisayar alıyorum, 2060 superli. Monitörüm vga girişli. Abdullah abi bir videosunda her aparat her ekran kartına uymuyor demişti. Öyle bir şey var mı? Elinizde link varsa atar mısınız?
Her aparat ekran kartına uyar ya giriş olarak demiş olabilir hdmı to VGA yaz internette dönüştürücüler çıkar zaten standart cünkü bu girişler

hdmi to vga almanı KESİNLİKLE önermiyorum. VGA dışında bir giriş varmı DVI falan

hdmi to vga almanı KESİNLİKLE önermiyorum. VGA dışında bir giriş varmı DVI falan
Bende almak istemiyorum fakat, yeni monitör alana kadar idarelik almak zorundayım. Monitöre baktım DVI in yazıyor fakat VGA soketinden başka bir soket yok monitörün arkasında.

Neden onermiyorsunuz
çözünürlük sıkıntısı/monitör driver sıkıntısı/görüntü kayması/ghosting hataları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende almak istemiyorum fakat, yeni monitör alana kadar idarelik almak zorundayım. Monitöre baktım DVI in yazıyor fakat VGA soketinden başka bir soket yok monitörün arkasında.
alacaksanız en ucuzundan almayın bari güzel bir marka bakın en azından bilindik olsun geç olmadan yeni bir monitör almanızı öneririm

Bu vga kablosunu alırken yanında ses kablosunu almak gerekiyor mu?

aylarca kullandım bir sorunu yoktu, zaten ucuz bir ürün idareten kullanılabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri