Genel olarak çalışmıyolar.Arkadaşlar monitorum vga ve alıcağım sistemde normal olarak vga çıkışı yok vga yı hdmi a dönüştüren kabloyu alsam bir sıkıntı çıkar mı?
dostum bütçen varsa bir monitör alman daha iyi olacaktır ancak yoksa alıp monitör parasını çıkarana kadar kullanabilirsinArkadaşlar monitorum vga ve alıcağım sistemde normal olarak vga çıkışı yok vga yı hdmi a dönüştüren kabloyu alsam bir sıkıntı çıkar mı?
Kaliteli aktif bir dönüştürücü alırsanız görüntü kalitesinden kaliteden bir tık feragat edip idareten kullanabilirsiniz. Tazeleme hızı ve kaliteden feragat etmek zorundasınız tabiArkadaşlar monitorum vga ve alıcağım sistemde normal olarak vga çıkışı yok vga yı hdmi a dönüştüren kabloyu alsam bir sıkıntı çıkar mı?
zaten bir ay falan idare etmek için alıcağım biraz sabırsızlandıgım için erkenden alıyorum sistemidostum bütçen varsa bir monitör alman daha iyi olacaktır ancak yoksa alıp monitör parasını çıkarana kadar kullanabilirsin
markasını veya linkini atabilir misinAlınır. Bende kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı yok
ben televizyoncudan almıştım n11 den yorumlara dikkat ederek ve satıcı puanına bakarak alabilirsinizzaten bir ay falan idare etmek için alıcağım biraz sabırsızlandıgım için erkenden alıyorum sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
markasını veya linkini atabilir misin