VGN A75 Nasıldır????

Yawuz

80+
Reaksiyon skoru
2

Beyler başlıkta dedigim gibi alınır mı ?Bayram indiriminde+ olarak iyzicodan cashback alıcam. Millet switche laf söylemiş bu fiyata başka manyetik switchli %75 varsa atarmisiniz?

Beyler başlıkta dedigim gibi alınır mı ?Bayram indiriminde+ olarak iyzicodan cashback alıcam. Millet switche laf söylemiş bu fiyata başka manyetik switchli %75 varsa atarmisiniz?
Kablosuz olmaması dışında baska sorunu yok gibi ayarlanabilir tuş mesafesi rapid trigger vs var alınır gibi

FOrumlarda switch kötü diyorlardı. Bilgin varmı ?
Malesef hocam klavyeden çok millet altına bunu alma diyip farklı klavyeler yazıyorlar ama videolarına baktım sesi falan hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FOrumlarda switch kötü diyorlardı. Bilgin varmı ?
bence pişman olmazsın gibi ama mad68de bakabilirsin

Bende vgn a75 ve e yooso hz82 arasında kalmıştım hz82 aldım. Kablo dert değilse 2 ürünü de öneririm.

Malesef hocam klavyeden çok millet altına bunu alma diyip farklı klavyeler yazıyorlar ama videolarına baktım sesi falan hoşuma gitti

bence pişman olmazsın gibi ama mad68de bakabilirsin
Saolasın hocam eyvallah

Bende vgn a75 ve e yooso hz82 arasında kalmıştım hz82 aldım. Kablo dert değilse 2 ürünü de öneririm.
Kablo hic sıkıntı değil e yooso markasını ilk defa duydum. Memnun musun ?

Saolasın hocam eyvallah

Kablo hic sıkıntı değil e yooso markasını ilk defa duydum. Memnun musun ?
Daha dün aldım desem yeridir. 2300 den 1400 düşmüş oldu. Vgn de 2600 den 1700 e düşer arada fazla fark yok istediğinizi alın.

Geri