Neler Yeni

VGN F1 Dragonfly Pro Max sol click tıklama hassasiyeti düzgün mü?

Mekzo

80+
Elimde VGN F1 Dragonfly Pro Max modeli var. Önceden mouse ile yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle kullanma fırsatım olmadı bu yüzden bir kenara koyup beklettim. Şimdi kullanmaya başladığımda ise yaşadığım sorun artık bu bir sorun mudur, bilemiyorum:

Sol Click'te en uç kısma hafif parmağımla değdiğimde, oynama var ve sanki tıklıyormuşum gibi, bir şeye değiyormuş gibi bir hissiyat var, zaten az daha tıklayınca Click'e basıyor.

Sağ Click ise, sert ve aynı şekilde hafif parmağımla değdiğimde, oda oynuyor, tabii ama soldaki gibi bir şeye değiyormuş gibi bir hissiyat yok, aksine sağdaki daha sert.

Hafif bas çek yaptığımda zaten ikisinin arasındaki farkı anlayabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Garantiye yollasam halledilir mi veya değişim yapılır mı?

Ürünümü Wraith'den aldım.

2-3 ay önce mouse'deki ileri geri tuşunun altındaki boşluktan dolayı servise göndermiştim, tamir kararı alınmıştı, o durumdan sonra da ortaya çıkmış olabilir.

Mouseyi kullanan arkadaşlarda aynı olay var mı, malzeme kalitesinden/yapısından dolayı olabilir mi?

Top Bottom