İndirim hocam sonuçta buda. Bu 2022 kasa nitro 5te dün bir arkadaş yüksek devirde fanların sürttüğünden bahsetmiş. 10 kişiden fazla kişiyle de teyit ettim diyordu. Bu zamana kadar böyle bir sorun duymamıştımŞu varken ne kadar mantıklı bilemedim
ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6
ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6'' FHD Gaming Laptop NH.QFLEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu acer nitro 5 den sipariş ettim bugün geldi hp daha kaliteli bataryası vs kasa olarak ama acer de 3050ti ekran kartı var 95w ondan daha alınasıŞu varken ne kadar mantıklı bilemedim
ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6
ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6'' FHD Gaming Laptop NH.QFLEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alacak arkadaş olursa alternatif diye attım yanlış anlamayınİndirim hocam sonuçta buda.
Ben de ilk defa duyuyorum böyle bi sorunu.Bu 2022 kasa nitro 5te dün bir arkadaş yüksek devirde fanların sürttüğünden bahsetmiş. 10 kişiden fazla kişiyle de teyit ettim diyordu. Bu zamana kadar böyle bir sorun duymamıştım
hocam bu fan sorununu nerde gördün bu laptoptan bende aldım daha açmadım öyle bişey varsa iade edeyim kesin bilgimiİndirim hocam sonuçta buda. Bu 2022 kasa nitro 5te dün bir arkadaş yüksek devirde fanların sürttüğünden bahsetmiş. 10 kişiden fazla kişiyle de teyit ettim diyordu. Bu zamana kadar böyle bir sorun duymamıştım
Hocam bir arkadaş söylemişti bulırsam etiketleyeyim.hocam bu fan sorununu nerde gördün bu laptoptan bende aldım daha açmadım öyle bişey varsa iade edeyim kesin bilgimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@OzanKrmHocam bir arkadaş söylemişti bulırsam etiketleyeyim.
Hocam bende o sorun vardı cihaz 6500rpm geçince kasası titriyordu. 10 kişiye falan sordum 1-2 kişi hariç genelinde aynı sorunu olduğunu öğrendim. 14 gün içinde cayma hakkınız var açıp deneyip sorun yoksa kullanabilirsiniz orası size kalmış.hocam bu fan sorununu nerde gördün bu laptoptan bende aldım daha açmadım öyle bişey varsa iade edeyim kesin bilgimi
Mesaj otomatik birleştirildi: