Neler Yeni

Çözüldü✓ Victus 16 alacağıma yanlışlıkla victus 15 aldım

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Victus 16 alacağıma yanlışlıkla victus 15 aldım RTX 4060 AMD ryzen 5 8645hs 16 GB RAM 5600 mhz 1 terabayt ssd var içerisinde sizce sorun yaşar mıyım
Uzun süredir laptop bakıyorum 15 ile 16 inç arasında fark olmaz diyordum meğerse watt vesaire fark ediyormuş cihaz TV'nin videosuna denk geldim iç tasarım farklıymış sizce bu konuda sorun yaşar mıyım (kredi kartı ile taksitle aldığım için de iade edemiyorum iadesi taksit taksit oluyormuş)

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Ben daha önce ziraat bankasıyla 6 ay taksitle laptop alıp iade etmişliğim var, taksit taksit geri ödeme diye bir şey yok. 1 Hafta içinde 54k'yı kredi kartına geri yolladılar. Taksitler hemen iptal olmuyor sadece. Çekim günü geldiğinde iptal oluyor her taksit. Sorun çıkarmıyor yani.
Victus 15 alınmaz iade et acilen. Daha iyi anlaman için örnek vereyim taksitlendirme konusunda.
Diyelim ki 40k'ya 6 ay taksitli aylık 7k banında ödeme yaptın laptoba. Faiziyle 42k olsun. Kredi kartından 42k limit eksilir fakat bunu 6 ay taksite böler. İptal ettiğinde 42k limit geri açılır, taksitler silinmez, her taksitin ödeme günü geldiğinde çekilecek 7k iptal olur. İptal işlemi böyle işliyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Ben daha önce ziraat bankasıyla 6 ay taksitle laptop alıp iade etmişliğim var, taksit taksit geri ödeme diye bir şey yok. 1 Hafta içinde 54k'yı kredi kartına geri yolladılar. Taksitler hemen iptal olmuyor sadece. Çekim günü geldiğinde iptal oluyor her taksit. Sorun çıkarmıyor yani.
Victus 15 alınmaz iade et acilen.
Bizde yaşadık hazır sistem aldı bir yanıkım 12 taksitle.
Ücreti 12 aya bölüp taksit taksit yatırıyorlar o her zaman yemiyor.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Bizde yaşadık hazır sistem aldı bir yanıkım 12 taksitle.
Ücreti 12 aya bölüp taksit taksit yatırıyorlar o her zaman yemiyor.
Allah Allah. Nereden aldınız ki siz? Elden taksitlerde olur o. Hepsiburada, N11, Trendyol veya Amazon'da böyle bir şey yok. Tek çekim yapıp bankanıza taksitlendirme mi yaptınız yoksa?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Allah Allah. Nereden aldınız ki siz? Elden taksitlerde olur o. Hepsiburada, N11, Trendyol veya Amazon'da böyle bir şey yok.
Ben almadım tanıdığım vatandan hazır sistem aldı.
Sonra kampanyalısı mı olmuş ne iptal etmek istedi.
Banka 12 ay taksitle tek tek yatırıyor.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Ben almadım tanıdığım vatandan hazır sistem aldı.
Sonra kampanyalısı mı olmuş ne iptal etmek istedi.
Banka 12 ay taksitle tek tek yatırıyor.
Muhtemelen ya elden taksit ya da tek çekim yapıp bankanın kendisine taksitlendirme yapmıştır. Böyle bir şeyin olmaması lazım aslında. THH'ye başvursaymış keşke. Resmen dolandırıcılık bu.
Banka yatırıyorsa bankaya taksitlendirmiş. Keşke Vatan'a taksitlendirseydi. Satıcıdan değil bankadan kaynaklanıyor bu sorun.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Muhtemelen ya elden taksit ya da tek çekim yapıp bankanın kendisine taksitlendirme yapmıştır. Böyle bir şeyin olmaması lazım aslında. THH'ye başvursaymış keşke. Resmen dolandırıcılık bu.
Banka yatırıyorsa bankaya taksitlendirmiş. Keşke Vatan'a taksitlendirseydi. Satıcıdan değil bankadan kaynaklanıyor bu sorun.
Hocam çok gıcık bir şey ya 1 saniyede bütün parayı çekiyor 1 sene sonra yatırıyor belki benim başka ihtiyacım var borcum var harcım var ne demek her ay taksit taksit yatıracağız

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Hocam çok gıcık bir şey ya 1 saniyede bütün parayı çekiyor 1 sene sonra yatırıyor belki benim başka ihtiyacım var borcum var harcım var ne demek her ay taksit taksit yatıracağız
O yüzden hiçbir zaman bankaya taksitlendirme yapmam ben. Satıcı taksit yapıyorsa sıkıntı yok da banka yapıyorsa çok sıkıntı. Buradan birçok kişiye de uyarı olsun. Laptop alacaklarsa tek çekim yapıp bankaya taksitlendirme yapmasınlar. Ya satıcıdan taksitlendirsinler ya da sadece tek çekim olarak alsınlar. Tek çekim sonrası taksitlendirme resmen dolandırıcılık.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
O yüzden hiçbir zaman bankaya taksitlendirme yapmam ben. Satıcı taksit yapıyorsa sıkıntı yok da banka yapıyorsa çok sıkıntı. Buradan birçok kişiye de uyarı olsun. Laptop alacaklarsa tek çekim yapıp bankaya taksitlendirme yapmasınlar. Ya satıcıdan taksitlendirsinler ya da sadece tek çekim olarak alsınlar. Tek çekim sonrası taksitlendirme resmen dolandırıcılık.
Hocam komple taksit yapmayacaksın ister satıcı ister banka yapsın.
Tek çekimi basıp çıkacaksın işin içinden.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Victus 16 alacağıma yanlışlıkla victus 15 aldım RTX 4060 AMD ryzen 5 8645hs 16 GB RAM 5600 mhz 1 terabayt ssd var içerisinde sizce sorun yaşar mıyım
Uzun süredir laptop bakıyorum 15 ile 16 inç arasında fark olmaz diyordum meğerse watt vesaire fark ediyormuş cihaz TV'nin videosuna denk geldim iç tasarım farklıymış sizce bu konuda sorun yaşar mıyım (kredi kartı ile taksitle aldığım için de iade edemiyorum iadesi taksit taksit oluyormuş)
İade etmek zorunda kaldım sorun çözüldü sayılır

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Hocam komple taksit yapmayacaksın ister satıcı ister banka yapsın.
Tek çekimi basıp çıkacaksın işin içinden.
Öyle olsa çoğu insan hiçbir şey alamaz. Ülkede para döngüsünü sağlayan yegane şey kredi kartları.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949