dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
HP Victus Laptoplarda muhtemel kronik şarj sorunu. Hemde gönderilen adaptörün bozuk olmasıyla alakalı
Evet arkadaşlar 2 hafta önce bi victus 16 r1 almıştım kendisi şarj sorunuyla geldi (açıkken şarj olmuyor)
iadeye gönderdim ama fiyatına göre müthiş bir işlemci sunduğundan ve bir malın 2 kere arızalı gelememesi düşüncesi kafama yattığından bir kere daha sipariş verdim ama nafile laptop gene şarj almadı
buda akıllara şu soruyu getiriyor acaba victus laptopların şarj almama sorunumu var?
öncelikle soracaklar için bütün aklıma gelen çözüm yöntemlerini denedim. driverları sildim tekrar kurdum ne bileyim yok hard resetle bataryayı boşaltma yöntemleri felan denedim win11 den 10 a geçtim ama nafile sorun çözülmedi ki şarj sorunları genelde donanımsal oluyor.
Neyse ben kendimi şanssız sanıyordum ama bugün bir mesaj aldım ilk sorunu yaşadığımda bir şikayetvar şikayeti oluşturmuştum. Bir yorum geldi bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığını iddia ediyor. Biraz daha derinlemesine araştırınca birsürü şikayetin olduğunu farkettim kimi kullanıcılar 1 ay sonra bazıları 1 hafta sonra bazılarıda benim gibi açtığı gibi yaşıyor. linki aşağıya bırakıyorum
bina ile alakalı elektriksel bir sorun olduğunu düşünenler içinde şuan gamegaraj x5t c2 model aldım kurulumda birebir aynı adımları uyguladım ve kusursuz çalışıyor (şimdilik)
size önerim amazondan bir süre benim aldığım r1 model (11700hx + 4060) modeli almamanız
Yorum gelen benim şikayetim https://www.sikayetvar.com/hp/yeni-alinan-hp-victus-bilgisayar-sarj-olmuyor-magduriyet-yasiyorum
benzer şikayetler:
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
Daha bir sürü şikayetvar. Anlaşıldığı üzere sorun yollanan Adaptörde ben şahsi olarak artık victus önermiyorum
Evet arkadaşlar 2 hafta önce bi victus 16 r1 almıştım kendisi şarj sorunuyla geldi (açıkken şarj olmuyor)
iadeye gönderdim ama fiyatına göre müthiş bir işlemci sunduğundan ve bir malın 2 kere arızalı gelememesi düşüncesi kafama yattığından bir kere daha sipariş verdim ama nafile laptop gene şarj almadı
buda akıllara şu soruyu getiriyor acaba victus laptopların şarj almama sorunumu var?
öncelikle soracaklar için bütün aklıma gelen çözüm yöntemlerini denedim. driverları sildim tekrar kurdum ne bileyim yok hard resetle bataryayı boşaltma yöntemleri felan denedim win11 den 10 a geçtim ama nafile sorun çözülmedi ki şarj sorunları genelde donanımsal oluyor.
Neyse ben kendimi şanssız sanıyordum ama bugün bir mesaj aldım ilk sorunu yaşadığımda bir şikayetvar şikayeti oluşturmuştum. Bir yorum geldi bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığını iddia ediyor. Biraz daha derinlemesine araştırınca birsürü şikayetin olduğunu farkettim kimi kullanıcılar 1 ay sonra bazıları 1 hafta sonra bazılarıda benim gibi açtığı gibi yaşıyor. linki aşağıya bırakıyorum
bina ile alakalı elektriksel bir sorun olduğunu düşünenler içinde şuan gamegaraj x5t c2 model aldım kurulumda birebir aynı adımları uyguladım ve kusursuz çalışıyor (şimdilik)
size önerim amazondan bir süre benim aldığım r1 model (11700hx + 4060) modeli almamanız
Yorum gelen benim şikayetim https://www.sikayetvar.com/hp/yeni-alinan-hp-victus-bilgisayar-sarj-olmuyor-magduriyet-yasiyorum
benzer şikayetler:

HP Victus 16 Açıkken Şarj Olmama Sorunu
HP için yazılan 'HP Victus 16 Açıkken Şarj Olmama Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak için tıklayın!

HP Victus Dizüstü Bilgisayarda Açıkken Şarj Olmama Sorunu ve Çözüm Talebi
HP için yazılan 'HP Victus Dizüstü Bilgisayarda Açıkken Şarj Olmama Sorunu ve Çözüm Talebi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet y...

HP Victus 16 Laptop Açıkken Şarj Olmama Sorunu Yaşıyorum
HP için yazılan 'HP Victus 16 Laptop Açıkken Şarj Olmama Sorunu Yaşıyorum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak için tıklay...

HP Victus Laptop Açıkken Şarj Almıyor, Hayal Kırıklığı Yaşadım
HP için yazılan 'HP Victus Laptop Açıkken Şarj Almıyor, Hayal Kırıklığı Yaşadım' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak için ...

HP Victus Laptop Açıkken Şarj Olmuyor: Mağduriyet Yaşıyorum
HP için yazılan 'HP Victus Laptop Açıkken Şarj Olmuyor: Mağduriyet Yaşıyorum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak için tık...

HP Victus Serisi Şarj Sorunu
HP için yazılan 'HP Victus Serisi Şarj Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak için tıklayın!

HP Victus Laptop Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Erişim Zorluğu
HP için yazılan 'HP Victus Laptop Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Erişim Zorluğu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak iç...

HP Victus Bilgisayarım Açıkken Şarj Olmuyor.
HP için yazılan 'HP Victus Bilgisayarım Açıkken Şarj Olmuyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da HP hakkında şikayet yazmak için tıklayın!