Victus Kronik Adaptör Sorunu

Reaksiyon skoru
4,634
HP Victus Laptoplarda muhtemel kronik şarj sorunu. Hemde gönderilen adaptörün bozuk olmasıyla alakalı

Evet arkadaşlar 2 hafta önce bi victus 16 r1 almıştım kendisi şarj sorunuyla geldi (açıkken şarj olmuyor)
iadeye gönderdim ama fiyatına göre müthiş bir işlemci sunduğundan ve bir malın 2 kere arızalı gelememesi düşüncesi kafama yattığından bir kere daha sipariş verdim ama nafile laptop gene şarj almadı
buda akıllara şu soruyu getiriyor acaba victus laptopların şarj almama sorunumu var?

öncelikle soracaklar için bütün aklıma gelen çözüm yöntemlerini denedim. driverları sildim tekrar kurdum ne bileyim yok hard resetle bataryayı boşaltma yöntemleri felan denedim win11 den 10 a geçtim ama nafile sorun çözülmedi ki şarj sorunları genelde donanımsal oluyor.

Neyse ben kendimi şanssız sanıyordum ama bugün bir mesaj aldım ilk sorunu yaşadığımda bir şikayetvar şikayeti oluşturmuştum. Bir yorum geldi bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığını iddia ediyor. Biraz daha derinlemesine araştırınca birsürü şikayetin olduğunu farkettim kimi kullanıcılar 1 ay sonra bazıları 1 hafta sonra bazılarıda benim gibi açtığı gibi yaşıyor. linki aşağıya bırakıyorum

bina ile alakalı elektriksel bir sorun olduğunu düşünenler içinde şuan gamegaraj x5t c2 model aldım kurulumda birebir aynı adımları uyguladım ve kusursuz çalışıyor (şimdilik)
size önerim amazondan bir süre benim aldığım r1 model (11700hx + 4060) modeli almamanız

Yorum gelen benim şikayetim https://www.sikayetvar.com/hp/yeni-alinan-hp-victus-bilgisayar-sarj-olmuyor-magduriyet-yasiyorum
benzer şikayetler:
Daha bir sürü şikayetvar. Anlaşıldığı üzere sorun yollanan Adaptörde ben şahsi olarak artık victus önermiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Adaptör sorunu sanırım. Sonradan da çıkabiliyor olması ilginç.

Geri