Zafkiel
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 182
- İsim
- Efe Su
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun , Ekran Kartı , SSD
Başlıkta belirttiğim gibi videoyu OBS de çekiyorum videonun ham halinin veri hızı yaklaşık hep 75k kb/sn 60 fps sabit ve bu videoları movavi video edit den (çok bir edit yapmıyorum sadece boyutu biraz daha azalsın diye) veri hızını 60k ya indiriyorum. Bunu youtube yükledikten sonra kalitesini düşürdüğünü biliyorum. Mesela bunu youtube yükledim full hd de yüklenmesini de bekledim , video yu izlerken sabit karelerde bir sıkıntı yok ama hareketli yerlerde görüntü bozulmaya başlıyor. örnek olarak bir video çektim ilgili yerlerin dakikasını yazacağım. Ekstra olarak nasıl milletin cam gibi oluyor anlatırsanız sevinirim. Daha çok hareketli oyunlarda oluyor onu belirtmek isterim.
İ7 11800H / RTX 3060 85 Watt / 16 gb ram / win11 pro
(bu videonun başlangıcı ayna gibi ilk 2 dakikasına kadar izlerseniz yeşilliklerde nasıl bozulduğunu görebilirsiniz , sadece yeşilliklerde de değil 7. dk dan sorna da biraz izlerseniz hafif bozulmaları görebilirsiniz.)
Ama izlediğim bu oyunu çekenlerde hiç bir sıkıntı olmuyor galiba sorun bende , beni aydınlatıp bana yardımcı olursanız sevinirim , bu videoları tamamen kendime anı kalsın ve hobi olarak çekiyorum ama bu küçük pürüzler beni rahatsız ediyor.
Güncelleme : Yeni video yükledim bu sefer kaydının veri hızını 100k olarak aldım sonuç yine aynı
İ7 11800H / RTX 3060 85 Watt / 16 gb ram / win11 pro
(bu videonun başlangıcı ayna gibi ilk 2 dakikasına kadar izlerseniz yeşilliklerde nasıl bozulduğunu görebilirsiniz , sadece yeşilliklerde de değil 7. dk dan sorna da biraz izlerseniz hafif bozulmaları görebilirsiniz.)
Ama izlediğim bu oyunu çekenlerde hiç bir sıkıntı olmuyor galiba sorun bende , beni aydınlatıp bana yardımcı olursanız sevinirim , bu videoları tamamen kendime anı kalsın ve hobi olarak çekiyorum ama bu küçük pürüzler beni rahatsız ediyor.
Güncelleme : Yeni video yükledim bu sefer kaydının veri hızını 100k olarak aldım sonuç yine aynı