Movavi editor kullanabilirsin eğer çok profesyonel bir edit yapmayacak isen işini görür.Bu konuda yardımcı olur musunuz bir video düzenlemem lazım sonuna hazırlayanlar eklemem lazım hangi programı kullanabilirim
video yüklediğimde fligran vs olmuyor değil mi birde link atabilir misinizDavinci Resolve.
video yüklediğimde fligran vs olmuyor değil mi birde link atabilir misinizProf. degilse Camtasia var kullanımı kolay
Evet satın alman gerekiyor filigranın kalkması için.movavi editor indirdim yaptım ama ortada kocaman fligran koyuyor
Hayir olmuyor diye biliyorum.video yüklediğimde fligran vs olmuyor değil mi birde link atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
video yüklediğimde fligran vs olmuyor değil mi birde link atabilir misiniz
Hit film express mail ile crackliyorsun herhangi bir görüntüye reklam gelme sorunu olmaz.Bu konuda yardımcı olur musunuz bir video düzenlemem lazım sonuna hazırlayanlar eklemem lazım hangi programı kullanabilirim
Hocam valla uzun zaman önce crackli olarak indirmiştim. Şu kendi resmi sitesinin linki. Free trial version indirip işinizi halledebilirsiniz herhalde.video yüklediğimde fligran vs olmuyor değil mi birde link atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
video yüklediğimde fligran vs olmuyor değil mi birde link atabilir misiniz
Hocam burada telefon numarası cart curt istiyor kayıt olmak gerekiyor sanırımDaVinci Resolve 19 | Blackmagic Design
Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar.www.blackmagicdesign.com