Video film izlerken kırpılma gibi değişik çıkma sorunu

Reaksiyon skoru
7
Video film izlersen video kırpılıyor gibi oluyor ama video ve filmde yok böyle bir şey sürekli bu oluyor neyden kaynaklanıyor sizce?

Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? Belki o sebep oluyor olabilir veya hep mi böyle oluyor, yoksa bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra mı bu sorununuz başlıyor?

Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? Belki o sebep oluyor olabilir veya hep mi böyle oluyor, yoksa bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra mı bu sorununuz başlıyor?
evet güncel ssd bozulmuştu bilgisayarcıda yeni ssd taktırdım googleyi indirdim ondan sonra böyle olmaya başladı ssd den kaynaklı olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video film izlersen video kırpılıyor gibi oluyor ama video ve filmde yok böyle bir şey sürekli bu oluyor neyden kaynaklanıyor sizce?
birde şöyle anlatayım sanki youtube videosu izlerken tam ekran çıkarsınız ya ekran anlık tam ekrandan gelir gider öyle oluyor

Son düzenleme:
Opera tarayıca olmuyor sorun googleda nasıl düzeltebilirim

çözümü bilen varmı hala aynı devam ediyor

Ekran görüntüsü ekleyebilir misin ?

güncel

Ekran görüntüsü ekleyebilir misin
Ekran görüntüsü ekleyebilir misin ?
anlık olduğu için video izlerken ekran goruntusu alamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,858
Üyeler
174,253