- Reaksiyon skoru
- 19
Video film izlersen video kırpılıyor gibi oluyor ama video ve filmde yok böyle bir şey sürekli bu oluyor neyden kaynaklanıyor sizce?
evet güncel ssd bozulmuştu bilgisayarcıda yeni ssd taktırdım googleyi indirdim ondan sonra böyle olmaya başladı ssd den kaynaklı olabilir miEkran kartınızın sürücüsü güncel mi? Belki o sebep oluyor olabilir veya hep mi böyle oluyor, yoksa bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra mı bu sorununuz başlıyor?
birde şöyle anlatayım sanki youtube videosu izlerken tam ekran çıkarsınız ya ekran anlık tam ekrandan gelir gider öyle oluyorVideo film izlersen video kırpılıyor gibi oluyor ama video ve filmde yok böyle bir şey sürekli bu oluyor neyden kaynaklanıyor sizce?
Opera tarayıca olmuyor sorun googleda nasıl düzeltebilirimVideo film izlersen video kırpılıyor gibi oluyor ama video ve filmde yok böyle bir şey sürekli bu oluyor neyden kaynaklanıyor sizce?
güncelEkran kartınızın sürücüsü güncel mi? Belki o sebep oluyor olabilir veya hep mi böyle oluyor, yoksa bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra mı bu sorununuz başlıyor?
Ekran görüntüsü ekleyebilir misin
anlık olduğu için video izlerken ekran goruntusu alamıyorumEkran görüntüsü ekleyebilir misin ?
güncel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet tık çıt gibi bişiSes bir tür "çıt" sesi mi?
çıt pıt diye patlıyor videodu durdurduğumda ses geliyorSes bir tür "çıt" sesi mi?
evet tık çıt gibi bişi
evet tık çıt gibi bişi
çıt pıt diye patlıyor videodu durdurduğumda ses geliyor
kablolu telefon kulaklıgını yuvaya cıkarırken yada takarken gelır ya bazen oyle onun gıbı bısı gibiO ses birçok kullanıcıda var, bende de var. Zamanında saatlerimi harcadım çözebilmek için ancak net bir çözüm bulamadım. Kuvvetle muhtemel yazılımsal.
kablolu telefon kulaklıgını yuvaya cıkarırken yada takarken gelır ya bazen oyle onun gıbı bısı gibi
hee bu farklı konu benım kulaklıkla alaksaı var galıba yada yazılımsal bılmıyorum ama youtubede vıdeo ızlerken kırpılma gibi bişi oluyor ekran değişikO ses birçok kullanıcıda var, bende de var. Zamanında saatlerimi harcadım çözebilmek için ancak net bir çözüm bulamadım. Kuvvetle muhtemel yazılımsal.
hee bu farklı konu benım kulaklıkla alaksaı var galıba yada yazılımsal bılmıyorum ama youtubede vıdeo ızlerken kırpılma gibi bişi oluyor ekran değişik