Qcpassberkay
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
merhabalar, 2 haftadır felan bu sorunla karşı karşıyayım bilgisayarı kullanamıyorum. durduk yere bilgisayarım kapanmaya başladı açıyorum oyuna giriyorum kapanıyo bazen açılırken kapanıyo bazen google da kapanıyo bios ekranında kapanmıyo ama. ısınmayla alakalı bir durum değil kontrol ettim termal macunlarınıda değiştim. alt kattaki arkadaşımdan monitörünü istedim getirdim taktım biraz naz yaptı "video sinyali yok,uyku moduna geçiliyor" felan diye vga kablosuyla denedim olmadı hmdı ile denedim olmadı biosu söktüm biraz bekledim geri taktım açıldı 2-3 dk normal kullandığım gibi kullandım tekrar kapandı açmaya çalıştım "video sinyali yok,uyku moduna geçiliyor" dedi tahminimce ya monitörlerde ya kabloda ya ekran kartında ya da anakartta sıkıntı var belki siz daha bilgilisinizdir diye sorayım dedim.
birşeyi unutmuşum ekleyeyim; kapandığı anda ses gidiyo görüntü gidiyo ama kasadaki fanlar çalışmaya devam ediyo ışıkları felan yani reset atılmış gibi oluyo ama açılırken monitör bağlantısı gidiyo gibi bişey yani tam anlatamadım ama anlamışsınızdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birşeyi unutmuşum ekleyeyim; kapandığı anda ses gidiyo görüntü gidiyo ama kasadaki fanlar çalışmaya devam ediyo ışıkları felan yani reset atılmış gibi oluyo ama açılırken monitör bağlantısı gidiyo gibi bişey yani tam anlatamadım ama anlamışsınızdır.