En iyisi bu. Rica ederim.Tesekkurler baska var mi bu fiyat bandinda en iyisi bu mu
Hocam ben dizustu anlamiyorum ama arkadasim msi asus felan bakiyordu acer garsntisi felan sorun olur mu dedi nasil bilginiz var mi Türkcem için ozur dilerim telefonum türkce degilEn iyisi bu. Rica ederim.
En iyi model laptop attığım sizin bütçenizde. Garanti konusunda bilgim yok.Hocam ben dizustu anlamiyorum ama arkadasim msi asus felan bakiyordu acer garsntisi felan sorun olur mu dedi nasil bilginiz var mi Türkcem için ozur dilerim telefonum türkce degil
Victus alınmaz Nitro 16 varken.https://www.epey.com/laptop/karsila...z4l9ea_acer-nitro-16-an16-42-nh-qsley-001-64/ bu linke göz atabilirsin bende laptop arıyorum bunlar arasında kaldım
Ağır olmasını istemiyorsanız ultrabook bakın.nitro çok ağır bataryası falanda kocaman , ben o özellikleri de göz önünde bulunduruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama özellik olarak nitro gerçekten fark atıyor diğerlerine
o nedirAğır olmasını istemiyorsanız ultrabook bakın.
İnce ve batarya olarak güçlü laptoplar, oyun olarak gaming laptoplardan kötüler.o nedir
küçük ve gaming olarak victusu uygun görmüştüm ben , siz neden victusu önermediniz bir sebebi mi varİnce ve batarya olarak güçlü laptoplar, oyun olarak gaming laptoplardan kötüler.