Neler Yeni

Video'daki PSU almak istediğim parçalara uyar mı?

Babapiro_

80+

Merhabalar, dell vostro 3900 model bilgisayarım var. Aldığımdan beri birtek ekran kartı taktım ve güç kaynağını değiştirdim ki o da videodaki güç kaynağı. Güç kaynağının Anakart güç girişi kablosu 20+4 pin, CPU kablosu 4 pin. Diğer kabloların ismini bilmiyorum. Güç kaynağı aşağıdaki parçalarla uyumlu olur mu?

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ali Gezen

Merhabalar, dell vostro 3900 model bilgisayarım var. Aldığımdan beri birtek ekran kartı taktım ve güç kaynağını değiştirdim ki o da videodaki güç kaynağı. Güç kaynağının Anakart güç girişi kablosu 20+4 pin, CPU kablosu 4 pin. Diğer kabloların ismini bilmiyorum. Güç kaynağı aşağıdaki parçalarla uyumlu olur mu?

Yetersiz kalır.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ali Gezen

Aykut D.

80+ Gold

Problem olmaz fakat haricen 8 pin ekran kartı çıkışı olmadığından ekran kartı konusu sıkıntı olur .

Babapiro_

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Problem olmaz fakat haricen 8 pin ekran kartı çıkışı olmadığından ekran kartı konusu sıkıntı olur .
Yakın zamanda 750w'lık psu ile değişeceğim bir arkadaş hediye edecek. Ama büyük ihtimal eski, intel xeon x3440 için kullanmış yinede belki 8 pinli giriş vardır. En kötü 8 pinli kabloya çevirmesi için ekstra bir şey alırım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom