Bayramdurmus
80+ Bronze
Va hocam bu8,7k mı?
LENOVO 24,5" LEGION R25f-30 0,5Ms 280Hz FULL HD WLED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LENOVO 24,5" LEGION R25f-30 0,5Ms 280Hz FULL HD WLED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
karşılaştır bi
her şey hz değil hocam input lagına bakın iki mönitörün karşılaştırın birde va panelmiş8,7k mı?
LENOVO 24,5" LEGION R25f-30 0,5Ms 280Hz FULL HD WLED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LENOVO 24,5" LEGION R25f-30 0,5Ms 280Hz FULL HD WLED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
karşılaştır bi
Alınır istersen dell in bi monitörü var 650tl daha pahalı ama oda güzelMerhaba bu monitör bu fiyata alınır mı sizce? sitem rx 6900xt ryzen 5 7500f
her şey hz değil hocam input lagına bakın iki mönitörün karşılaştırın birde va panelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır istersen dell in bi monitörü var 650tl daha pahalı ama oda güzel
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Bunu buldum biraz çeşit çoğalsın arasından seçicemher şey hz değil hocam input lagına bakın iki mönitörün karşılaştırın birde va panelmiş
Alınır istersen dell in bi monitörü var 650tl daha pahalı ama oda güzel
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Anlarsınız.iki monitör arası input lagını gözünüzle bile anlayamazsınız. panel konusunda haklı olsanız da va ve ips arası 4k olamaz. linkteki ürün aşırı pahalı bence.
attıklarım çok daha iyi onu almaBunu buldum biraz çeşit çoğalsın arasından seçicem
teşekkürler hocam bu ürünü sipariş verdimAnlarsınız.
attıklarım çok daha iyi onu alma
Güzel monitör hocam hayırlı olsun güle güle kullanteşekkürler hocam bu ürünü sipariş verdim