Neler Yeni

ViewSonic VX 2458 P MHD Hasarlı Geldi ve Ölü piksel Çıktı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Arkadaşlar @Abdullah Hacıgül ün yaptığı hepsiburada kampanyasından almış olduğum Monitör. Hem kutusu Hasarlı geldi tam panel kısmında darbe var. Aldığım yer Dey elektronik ile iletişime geçip durumu anlattım video kaydıyla beraber monitörü açabilirsiniz dediler.

Monitörü açtığım gibi ölü piksel testi yaptım ve Net olarak 2 adet Ölü Piksel mevcut. Dey Elektronik birebir değişim yapmıyor elinde aynı üründen kalmamış.

Ben şimdi bu durumda ne yapabilirim??

Ekler

• IMG_20211122_221539__01.jpg
    IMG_20211122_221539__01.jpg
    3.2 MB · Hit: 56

Therdex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rafet
aynı yerlerde 5 farklı noktalar da 3 tane çıkması durumunda değişim yaparlar bana da aynısı oldu 1 tane çıktı eğer farklı yerlerde 2 tane daha çıkarsa yenisiile değiştirebileceklerini söylediler

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı yerlerde 5 farklı noktalar da 3 tane çıkması durumunda değişim yaparlar bana da aynısı oldu 1 tane çıktı eğer farklı yerlerde 2 tane daha çıkarsa yenisiile değiştirebileceklerini söylediler
İyi de sıfır monitör alıyoruz Donanım Arşivi reklamıyla görüp alıyoruz. Ama gelen monitör ortada. Ölü piksel var sıfır monitörde ölü pikselin ne işi var yani??

Ayrıca kutusu da hasarlı geldi ve kargocu bırakıp gitmiş tutanak tutturmaya gittim teslimat aşamasında tutacaktın diyorlar.

Therdex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rafet
İyi de sıfır monitör alıyoruz Donanım Arşivi reklamıyla görüp alıyoruz. Ama gelen monitör ortada. Ölü piksel var sıfır monitörde ölü pikselin ne işi var yani??

Ayrıca kutusu da hasarlı geldi ve kargocu bırakıp gitmiş tutanak tutturmaya gittim teslimat aşamasında tutacaktın diyorlar.
haklısın bende de çıktığın da çok sinirlenmiştim nede olsa insanın gözüne batıyor ve satarken fiyatını düşürüyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Olayın donanım arşiviyle alakası ne onu anlayamadım adam sadece indirim paylaştı tanımadığı insanların malının arkasında duracak hali yok

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olayın donanım arşiviyle alakası ne onu anlayamadım adam sadece indirim paylaştı tanımadığı insanların malının arkasında duracak hali yok
Abi böyle olmaması lazım işte o zaman neden adamın malını paylasiyor. Amacı bizlere indirimi göstermekse amenna ama adam işbirliği story si atiyor olmaz böyle.ben donanim arşivi sağlamdır dedim ama satıcının mi kelekligi var artık orayı çözemedim.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Abi böyle olmaması lazım işte o zaman neden adamın malını paylasiyor. Amacı bizlere indirimi göstermekse amenna ama adam işbirliği story si atiyor olmaz böyle.ben donanim arşivi sağlamdır dedim ama satıcının mi kelekligi var artık orayı çözemedim.
İşbirliği hepsiburada ile sanırım satıcıyla değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom