Ben kullanıyorum.bu monitörden kullananlar varsa yorum yapabilirmi acaba ?
Şuan bilgisayarı açma şansım yok. Standart ayarlarda kullanıyorum.yanıt verme süresini ultra hızlı seçince düşük giriş geçikmesini kapanıyor diğerini açınca tam tersi oluyor siz ayarları nasıl bir şekilde kulllanıyorsunuz ?
Yaptım fakat düşük gecikme moduna dikkat etmedim.hiç ayar yapmadınızmı yani arkadan ?
tamamdır teşekkürler hiç biri seçili deyilse düşük giriş geçikmesini açabiliyorsunuz onu açarsanız yanıt verme süresi diye ayar var orası tamamen kapanıyor bilginize 2 sinden birisini seçersiniz artık.Yaptım fakat düşük gecikme moduna dikkat etmedim.
güzelbu monitörden kullananlar varsa yorum yapabilirmi acaba ?
1 ay önce bıraktım gayet memnundumşu an kullanıyormusunuz ?
sizede sorayım düşük giriş geçikmesinimi kullanıyordunuz yada yanıt verme süresinimi ultra hızlımı yapıyordunuz acaba bunlardan sadece 1 tanesi seçiliyordu çünkü düşük giriş geçikesi seçince yanıt verme süresi kapanıyor freesyng özelliğide kapanıyordu ?1 ay önce bıraktım gayet memnundum
ikisi de acılıyor muydu hatırlamıyorum ama 1msdeydi sanırımsizede sorayım düşük giriş geçikmesinimi kullanıyordunuz yada yanıt verme süresinimi ultra hızlımı yapıyordunuz acaba bunlardan sadece 1 tanesi seçiliyordu çünkü düşük giriş geçikesi seçince yanıt verme süresi kapanıyor freesyng özelliğide kapanıyordu ?