Neler Yeni

Viewsonic Vx2458-c-mhd Monitörüm Var Ve Input Lag Sorunuyla Muzdaribim

MochaNoir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre ilmen
Arkadaşlar Viewsonic vx2458-c-mhd monitörüm var. Ekran kartım 2060S ve işlemcim Ryzen 5 3600x. Aktif olarak csgo oynuyorum fakat input lag 15msten fazla. Ne yapsam ne tür ayarları denesem de çözemedim. Bu durumdan fazlasıyla mağdurum. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl çözüme ulaşırım? Bu arada almayı düşünen varsa önermiyorum fazlasıyla ölü pixel çıkıyor ve input lag muazzam derecede...

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Viewsonic vx2458-c-mhd monitörüm var. Ekran kartım 2060S ve işlemcim Ryzen 5 3600x. Aktif olarak csgo oynuyorum fakat input lag 15msten fazla. Ne yapsam ne tür ayarları denesem de çözemedim. Bu durumdan fazlasıyla mağdurum. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl çözüme ulaşırım? Bu arada almayı düşünen varsa önermiyorum fazlasıyla ölü pixel çıkıyor ve input lag muazzam derecede...
Aynı monitör bende var ama hiç böyle bir problem yaşamadım.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Emir Eski
Ben ölü pikselden dolayı servise göndermiştim. Göz ardı edilebilir denildi ve geri gönderildi. Geri geldiğinde ekranın her yeri ölü piksel doluydu. Başka bir takım sıkıntılar da vardı. Hakem heyetine şikayet ettim ve iade aldım.

MochaNoir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre ilmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ölü pikselden dolayı servise göndermiştim. Göz ardı edilebilir denildi ve geri gönderildi. Geri geldiğinde ekranın her yeri ölü piksel doluydu. Başka bir takım sıkıntılar da vardı. Hakem heyetine şikayet ettim ve iade aldım.
Ben bunu alalı epey oldu 3 sene kadar iş işten geçti çoktan :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

DP takılı bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,392
Üyeler
160,380
Son üye
Pendragonn