Neler Yeni

ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 Alınır mı?

Stm775

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Merhaba, yeni bir monitör almayı düşünüyorum ancak seçim yapma konusunda kararsızım. ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 modeli oldukça cazip görünüyor, fakat tam olarak emin olamıyorum. Monitörü ağırlıklı olarak (oyun, programlama, genel kullanım vb.) amaçlarla kullanacağım. 2K çözünürlük, yüksek yenileme hızı ve iyi bir renk doğruluğu gibi özellikler benim için önemli. Bu model hakkında deneyimi olanlar veya alternatif olarak önerebileceğiniz başka monitörler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba, yeni bir monitör almayı düşünüyorum ancak seçim yapma konusunda kararsızım. ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 modeli oldukça cazip görünüyor, fakat tam olarak emin olamıyorum. Monitörü ağırlıklı olarak (oyun, programlama, genel kullanım vb.) amaçlarla kullanacağım. 2K çözünürlük, yüksek yenileme hızı ve iyi bir renk doğruluğu gibi özellikler benim için önemli. Bu model hakkında deneyimi olanlar veya alternatif olarak önerebileceğiniz başka monitörler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
butceniz ne kadar?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Görkem
max bütçenizi bir tık aşıyor ama şu ürüne de bakın derim
https://ty.gl/nb5e9jq3lmcmf

belki sizin için çok önemli olmayabilir ama
diğer özelliklerden ödün vermedikten sonra bu kadar para verip yükseklik ayarı olmayan bir monitör almak istemem
biraz daha iyi parlaklık değeri var
yükseklik ayarı sağa sola döndürme varzaten yenileme hızı panel tipi boyutları aynı bahsetmeye gerek duymuyorum
bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit seçeneği de olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,086
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom