donanimmsever
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Dostum bilindik kanallar diyorum panel bilgisi ''PAYLAŞMIYOR'' Nasıl panelinin değişip değişmediğini öğreneceksin zaten? Bilerek mi böyle yapıyorsun?
Alıntıyı görüntüle
8 farklı incelemeye bakmışsın hala diyorsun ki kontrast oranında uyanıklık yapıyorlar. 40 farklı inceleme mi paylaşmam gerekiyor?
Diyorum ki örnek olarak Monitors unboxed XG27ACS incelemesine ardından da çinli, amerikalı, ingiliz vb farketmez XG27ACS incelemesine bakıyorum sonuçlar benzer. Bu sadece örnek, sonuçlar benzer diyorum. Hem incelemeci karma panel kullandığını nerden bilsin? Eline gelen monitörü inceliyor, alnında mı yazıyor karma panel kullandığı?
Site sahibi / yayıncı ben olsam anında incelemeyi kaldırır bu monitörün paneli değişti diye bilgi verirdim.
8 farklı inceleme ve benzer sonuçlar, belli ki bu modelde karma panel kullanılmıyor. Siz bakarken 1-2 tanesine sözde incelemecide çıkan panel kaliteliymiş fakat karma panel kullandığı bilgisi videoda verilmemiş. Ama şöyle bir şey var, incelemeci bunu bilmiyor olabilir. Bilindik kanallar panel bilgisine hiç girmiyor. Ayrıca bu incelemecinin suçu değil markanın suçu. Tek bir incelemeye bakarak riskli deseniz eyvallahta 8 farklı incelemede de benzer sonuçlar vermesi zaten karma panel kullanmadığını gösteriyor.
Keşke bilindik kanallarda bilgi verse ama onlar dediğim gibi panel bilgisini vermiyor bile, haliyle asıl onlara laf etmeniz gerekir. Sonuçta hiç bilgi vermiyorlar bu konuda.
Hepsine gönderen üretici firma zaten. İyisini gönderir. Biliyor hangisi iyi panel. 8 inceleme nerede? İnceleme dedikerinizin çoğu tanıtım videosu. Bir tane yanlış model bile göndermişsiniz. 8e bu dahil mi?

3 tane inceleme gibi inceleme var. 3üde kimsenin hayatında daha önce görmediği duymadığı yayıncılar/siteler.

Ben güvendim hemen 2 tane sipariş ediyorum.