🔥İndirim Viewsonic VX2758A-2K-PRO-3 IPS 240 Hz 9.499 TL

Dostum bilindik kanallar diyorum panel bilgisi ''PAYLAŞMIYOR'' Nasıl panelinin değişip değişmediğini öğreneceksin zaten? Bilerek mi böyle yapıyorsun?
Alıntıyı görüntüle

8 farklı incelemeye bakmışsın hala diyorsun ki kontrast oranında uyanıklık yapıyorlar. 40 farklı inceleme mi paylaşmam gerekiyor?

Diyorum ki örnek olarak Monitors unboxed XG27ACS incelemesine ardından da çinli, amerikalı, ingiliz vb farketmez XG27ACS incelemesine bakıyorum sonuçlar benzer. Bu sadece örnek, sonuçlar benzer diyorum. Hem incelemeci karma panel kullandığını nerden bilsin? Eline gelen monitörü inceliyor, alnında mı yazıyor karma panel kullandığı?

Site sahibi / yayıncı ben olsam anında incelemeyi kaldırır bu monitörün paneli değişti diye bilgi verirdim.

8 farklı inceleme ve benzer sonuçlar, belli ki bu modelde karma panel kullanılmıyor. Siz bakarken 1-2 tanesine sözde incelemecide çıkan panel kaliteliymiş fakat karma panel kullandığı bilgisi videoda verilmemiş. Ama şöyle bir şey var, incelemeci bunu bilmiyor olabilir. Bilindik kanallar panel bilgisine hiç girmiyor. Ayrıca bu incelemecinin suçu değil markanın suçu. Tek bir incelemeye bakarak riskli deseniz eyvallahta 8 farklı incelemede de benzer sonuçlar vermesi zaten karma panel kullanmadığını gösteriyor.

Keşke bilindik kanallarda bilgi verse ama onlar dediğim gibi panel bilgisini vermiyor bile, haliyle asıl onlara laf etmeniz gerekir. Sonuçta hiç bilgi vermiyorlar bu konuda.

Hepsine gönderen üretici firma zaten. İyisini gönderir. Biliyor hangisi iyi panel. 8 inceleme nerede? İnceleme dedikerinizin çoğu tanıtım videosu. Bir tane yanlış model bile göndermişsiniz. 8e bu dahil mi?:D

3 tane inceleme gibi inceleme var. 3üde kimsenin hayatında daha önce görmediği duymadığı yayıncılar/siteler. :D

Ben güvendim hemen 2 tane sipariş ediyorum. 🤣🤣🤣

Hepsine gönderen üretici firma zaten. İyisini gönderir. Biliyor hangisi iyi panel. 8 inceleme nerede? İnceleme dedikerinizin çoğu tanıtım videosu. Bir tane yanlış model bile göndermişsiniz. 8e bu dahil mi?:D

3 tane inceleme gibi inceleme var. 3üde kimsenin hayatında daha önce görmediği duymadığı yayıncılar/siteler. :D

Ben güvendim hemen 2 tane sipariş ediyorum. 🤣🤣🤣
İkide bir gülme emojisi atmak yerine hangisinin yanlış inceleme olduğunu söyler misin?

Göster bakalım hangisi yanlış incelemeymiş.

Bu arada fikrinin bir önemi yok gören görüyor zaten. Gerekli açıklamaları yaptım. Senin kandırılman benim zerre umurumda olmaz, alakasız bir durum yaşamışsın, yeterli araştırma yapsaydında kazıklanmasaydın banane.

İkide bir gülme emojisi atmak yerine hangisinin yanlış inceleme olduğunu söyler misin?

Göster bakalım hangisi yanlış incelemeymiş.

Bu arada fikrinin bir önemi yok gören görüyor zaten. Gerekli açıklamaları yaptım. Senin kandırılman benim zerre umurumda olmaz, alakasız bir durum yaşamışsın, yeterli araştırma yapsaydında kazıklanmasaydın banane.

Daha hangisinin yanlış olduğunu bile anlamadın. Çok doğru düzgün araştırma yapıyorsunuz.

İncelemede verilen ürün linki ile videonun başlığındaki model birbiri ile uyuşmuyor.

Daha hangisinin yanlış olduğunu bile anlamadın. Çok doğru düzgün araştırma yapıyorsunuz.

İncelemede verilen ürün linki ile videonun başlığındaki model birbiri ile uyuşmuyor.
Yahu hangisinin olduğunu söyle, kontrol ettim hepsi doğru. Yanlış olanı göster bana. Zaten gösterebilecek olsan çoktan paylaşmıştın da neyse... Belli ki yanlış bakmışsın, lafı çevirmeye çalışıyorsun.

Dikkatli bakmamışsın, monitörün arkasında VX2758A-2K-PRO-3 yazıyor (işaretlediğim kısma bak). Monitörün incelemesini yapanda zaten videoda göstermiş. Hangimiz daha dikkatli görüyoruz.
Desktop Screenshot 2025.07.15 - 19.18.46.15.webp
Desktop Screenshot 2025.07.15 - 19.19.18.80.webp

Bu arada güvenilir değil dediğiniz kanalları Viewsonic kendisi paylaşıyor.

Normalde bunu bende bilmiyordum fakat, monitör üreticisi zaten paylaştığım kaynakları kendi sitesinde paylaşıyormuş zaten. Normal zira doğru çünkü.

Hatta viewsonic kendisi bile ürünün tanıtımını yapmış, onda da arka tarafını gösteriyor. Paylaştığım videodaki ile aynı.

Kim daha iyi araştırıyor görüyoruz. Paylaştığım linkten videoyu açıp dakika 1:30'a bakın gösteriyor. Yani anlatıyorum da anlayana işte...
Desktop Screenshot 2025.07.15 - 19.28.16.43.webp

Son düzenleme:
Dikkatli bakmamışsın, monitörün arkasında VX2758A-2K-PRO-3 yazıyor (işaretlediğim kısma bak). Monitörün incelemesini yapanda zaten videoda göstermiş. Hangimiz daha dikkatli görüyoruz.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Bu arada güvenilir değil dediğiniz kanalları Viewsonic kendisi paylaşıyor.

Normalde bunu bende bilmiyordum fakat, monitör üreticisi zaten paylaştığım kaynakları kendi sitesinde paylaşıyormuş zaten. Normal zira doğru çünkü.

Hatta viewsonic kendisi bile ürünün tanıtımını yapmış, onda da arka tarafını gösteriyor. Paylaştığım videodaki ile aynı.

Kim daha iyi araştırıyor görüyoruz. Paylaştığım linkten videoyu açıp dakika 1:30'a bakın gösteriyor. Yani anlatıyorum da anlayana işte...
Alıntıyı görüntüle

Güzel yakalamışsın. (y)Başlığa bakıp yanılmışım. İncelemeyi dikkatle incelememişim. Model numaraları benzer olduğu için inceleyen başlığa pro3 yazmamış.

1752598275079.webp

Vs sitesinde paylaşınca güvenilir mi oluyor? Bir anda küçük yayıncı hemen dünya genelinde güvenilir mi oluyor? Ben hala güvenmiyorum.

Yeni yayıncılar monitör hakkında olmsuz bişey yazsa veya söylese sence Vs bir daha monitör incelemeye gönderir mi? Hayır göndermez.

Yayıncılar kötü bişey söylersem Vs bir daha incelemeye monitör gönderir mi acaba diye çekiniyor mudur? Evet kesinlikle.

Yeni/küçük yayıncılara bu yüzden güvenilmez. Güvenen varsa alabilir.

Güzel yakalamışsın. (y)Başlığa bakıp yanılmışım. İncelemeyi dikkatle incelememişim. Model numaraları benzer olduğu için inceleyen başlığa pro3 yazmamış.

Alıntıyı görüntüle

Vs sitesinde paylaşınca güvenilir mi oluyor? Bir anda küçük yayıncı hemen dünya genelinde güvenilir mi oluyor? Ben hala güvenmiyorum.

Yeni yayıncılar monitör hakkında olmsuz bişey yazsa veya söylese sence Vs bir daha monitör incelemeye gönderir mi? Hayır göndermez.

Yayıncılar kötü bişey söylersem Vs bir daha incelemeye monitör gönderir mi acaba diye çekiniyor mudur? Evet kesinlikle.

Yeni/küçük yayıncılara bu yüzden güvenilmez. Güvenen varsa alabilir.
Peki, en azından bir konuda anlaşabildik ya bu da kâfi. Konuya bakıp da monitörü almayı düşünenler için ikimizinde fikri ortada, bundan sonrası kullanıcının tercihine kalmış diyip bitirelim mevzuyu. (y)

Peki, en azından bir konuda anlaşabildik ya bu da kâfi. Konuya bakıp da monitörü almayı düşünenler için ikimizinde fikri ortada, bundan sonrası kullanıcının tercihine kalmış diyip bitirelim mevzuyu. (y)

Üslubunu bozmadan tartıştığın için teşekkürler. Malesef çoğu zaman mümkün olmuyor. (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,834
Üyeler
183,020
Son üye
Lawoyka
Geri