Neler Yeni

Viewsonic XG 2405-2 Garanti mi İade mi?

EmreTRk

80+ Bronze
Alalı 1 hafta oldu alalı
144Hz yapınca böyle oluyor
Hocam farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı? Eğer 60hzde sorunsuz ise belkide yazılımsal bir durum vardır.

EmreTRk

80+ Bronze
Böyle bir şey olsa ekran kapanır diye tahmin ediyorum hocam
Geçmiş olsun gerçekten büyük şanssızlık ama. İşte buyüzden ben herzaman teknolojik ürünleri açarken videoya çekiyorum hiç durdurmadan. Tüm fonksiyonları kontrol ettikten sonra sorun çıkarsa elimde kanıt oluyor.

Mirzalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alp Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Araba, Teknoloji cihazları
Geçmiş olsun gerçekten büyük şanssızlık ama. İşte buyüzden ben herzaman teknolojik ürünleri açarken videoya çekiyorum hiç durdurmadan. Tüm fonksiyonları kontrol ettikten sonra sorun çıkarsa elimde kanıt oluyor.
Video çekmeniz iyi hocam ama üründe sorun çıkarsa bile servise gidiyor elektronik cihaz olduğu için servis raporu tutturuluyor bende 3276 2k siparişi verdim yarın elimde olacak bakalım :giggle:

EmreTRk

80+ Bronze
Video çekmeniz iyi hocam ama üründe sorun çıkarsa bile servise gidiyor elektronik cihaz olduğu için servis raporu tutturuluyor bende 3276 2k siparişi verdim yarın elimde olacak bakalım :giggle:
Servise gittiğinde kullanıcı hatası sonucu gelirse elimde kanıt bulunuyor hocam. 2k-3k para az değil sonuna kadar peşine düşerim iade için.

Hayırlı olsun şimdiden :)

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar servise sordum dedim ki ben parça değişimi istemiyorum 0 ürün istiyorum onlar da değişim raporu tutarız onaylanırsa değişir dediler bu değişim raporunu Viewsonic mi onaylıyor? Ayrıca ürünü aldıktan 14 gün sonraya kadar iade edebiliyorum büyük ihtimalle değişim raporu zart zurt 14 gün geçecek sonrasında red edilirse iade edebilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,348
Üyeler
164,655
Son üye
gabrielsara30cm
Top Bottom