🔥İndirim 🔥 VIEWSONIC XG2405 3799TL 🔥

El-Turco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
724

Akakçede 4999TL den başlıyor güzel bi indirim söz konusu. Bu fiyata alınır mı alınmaz mı siz karar verin belki daha iyi muadilleri olabilir. Modeli bekleyenler vardır diye atıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta düzeltiyorum yanlış XG2405-2 modeli 5k ile başlıyormuş XG2405 6200 gösteriyor şu an.
012E07EC-648F-4305-9235-38C9E0FD5A21.png

Akakçede 4999TL den başlıyor güzel bi indirim söz konusu. Bu fiyata alınır mı alınmaz mı siz karar verin belki daha iyi muadilleri olabilir. Modeli bekleyenler vardır diye atıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta düzeltiyorum yanlış XG2405-2 modeli 5k ile başlıyormuş XG2405 6200 gösteriyor şu an.
Alıntıyı görüntüle
İyi iyi

asus tuf alırdım bunun yerine

Free sync olanlarda da g sync açılabilir diye biliyorum neyse ben zatrn amd kullanicisiyim :D
Bende tam tersi biliyorum ve kullanıyorum ama tabi bilene sormak lazım. NVDIA ve FreeSync monitörüm var daha ucuz olması dolayısıyla mecbur onu almıştım. Şuan FreeSync kullanabiliyorum. Sizler Gsync kullanabiliyor musunuz ? Öğrenmiş oluruz hem. :D

Ben kullandim bu ürünü , pivot ozelligi olan bir monitör.... ışık sızması vardı , onun dışında bir sıkıntısı yoktu , ama fiyatı fazla geldi bana ... bunun yerine arkadaşın dediği gibi asus tuf alirdim, ne ışık sızması ne de ölü pixel oluyor tuf serisinde. vg259qr kullandım sıfır problem...

Bende tam tersi biliyorum ve kullanıyorum ama tabi bilene sormak lazım. NVDIA ve FreeSync monitörüm var daha ucuz olması dolayısıyla mecbur onu almıştım. Şuan FreeSync kullanabiliyorum. Sizler Gsync kullanabiliyor musunuz ? Öğrenmiş oluruz hem. :D
Ben amd kullandigim icin free sync açıyorum nvidia ekran kartı olup free sync alanlara sormak gerek

Freesync premium varsa eğer monitörünüzde (gsync yoksa) , nvidia ekran kartı ile gsync açabilirsiniz

Freesync premium varsa eğer monitörünüzde (gsync yoksa) , nvidia ekran kartı ile gsync açabilirsiniz
İşte bu güzel bir bilgi bunu bilmiyordum. AMD sağolsun neyi iyi yaptıysa kullanıyoruz ama NVDIA tarafı ne yaptıysa NVDIA özel gibi... Kullanılır bilgi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,354
Üyeler
197,667
Son üye
BNC BİLGİSAYAR
Geri