- Reaksiyon skoru
- 2,087
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sıkıntı yok zaten viewsonic xg2405i aldım5-6ms IPS panel monitörlerde genellikle
O zaman sıkıntı yok zaten viewsonic xg2405i aldım5-6ms IPS panel monitörlerde genellikle
Aralarında renk kalitesi farkı da olabilir bu arada 24G2U'da bakabilirsiniz daha iyi renk kalitesi var.O zaman sıkıntı yok zaten viewsonic xg2405i aldım
Ama aldımAralarında renk kalitesi farkı da olabilir bu arada 24G2U'da bakabilirsiniz daha iyi renk kalitesi var.
Neyse problem yok hayırlı olsun bende LG veya XG2405 almayı düşünüyorum.Ama aldım
Bakalım gelince söylerim deneyimimiNeyse problem yok hayırlı olsun bende LG veya XG2405 almayı düşünüyorum.
Birde ben edit işleriylede uğraşacağımBakalım gelince söylerim deneyimimi
e-sporcuların LG monitör kullandıklarını hiç görmedim genellikle asus tercih ediyorlar.Nereden duydunuz bu bilgiyi? Son 2 senedir LG markası gerçekten iyi ürünler yapıyor.
Marka değil model bakılmalı. Ayrıca esporcular yüksek hzli ve tn panel monitörler kullanır. Pazarda sadece esporcular yok.e-sporcuların LG monitör kullandıklarını hiç görmedim genellikle asus tercih ediyorlar.