ViewSonic XG2405 ile ilgili sorularım

Reaksiyon skoru
107
MSİ RTX 2060 SUPER GAMİNG X EKRAN KARTI, MSİ Z 490 A PRO ANAKART, GKILL 16 GB 3200MHZ CL 16 RAM, İ7 10700F İŞLEMCİ, XİGMATEK COCKPİT MESH KASA, SİLVERSTONE PF240 SIVI SOĞUTUCU
sistemim bu şekilde 2k oynama gibi bir niyetim yok zaren 2k için giriş seviyesinde ekran kartım sanırım. Birkaç sorum var, ilk olarak rtx 2060 super kullanıyorum ama monitörde gsync yok yinede senkronize olurmu parçalar? İçinden display port çıkıyormu cıkmıyorsa hdmı ile 144 hz görüntü alabilir miyim ? Hadi diyelim en kötü durumda display port kablosu önerir misiniz? ?

indirimde şuan itopyada

Kutu içeriğinde HDMI 1.4 çıkıyor ve evet 144 HZ'de kullanabilirsiniz.
hadi ya , çıkmıyor dediler birde :) teşekkürler hocam peki ekran kartımın nvidia olmasıyla ilgili sync problemi yaşarmıyım ? freesync ye uyarlıyabilirim değilmi kartımı

Tam destekleyen 12 monitör var eğer Technopat videosunda gördüyseniz kendileri de bahsetmişti. Açılabilir fakat tam sağlıklı olmaz. Hatta açılan bazı modellerde ekranın titrediğini bile dile getirdiler. Zaten ekranınızda yırtılma olursa ihtiyaç duyarsınız fakat V-SYNC ile üstesinden gelirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adaptive-Sync sayesinde Nvidia kartlarda Freesync'den yararlanabilirsiniz.
Bir çok üründe ekranda titreme olduğu öne sürülmüştü?

Yanlış Bilgilendirme
144hz veren hdmı yok galiba.
Varsa hdmı 2.1 idir. Siz de bu bütçede hdmı 2.1 alamazsınız.

Geri