Neler Yeni

ViewSonic XG2405 vs. LG 24GN650-B vs. TUF GAMING VG24VQ

Hangisi?

• ViewSonic

• LG

• Asus

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Nyxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Çelik
Birtane geldi ölü pixel çıktı değişim yapıp göndericeklerdi. Yolda şuan yenisi henüz inceleyemedim.
Kaç tane ölü piksel çıktı ve değişim süreci nasıldı. Yenisi geldiğinde de 2-3 gün kullanıp yorumlar mısınız monitörü?

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Kaç tane ölü piksel çıktı ve değişim süreci nasıldı. Yenisi geldiğinde de 2-3 gün kullanıp yorumlar mısınız monitörü?
tabii ki. Yeni ürün geldi 2. günümdeyim ilk siparişimde 2-3 adet ölü pixel çıktı konusunu açmıştım girip bakabilirsiniz. Mağazaya yazdım ve numaralarını attılar arayın yardımcı olalım dediler, aradım tamam dediler iade talebi oluşturun bize geldiğinde değiştirip size bilgi vericez dediler. Dedikleri gibi çıktı yeni ürüne tekrar test yaptım bir sıkıntı çıkmadı. İçerisinden HDMI kablosu çıkıyor, DP kablosu yok; HDMİ ile en fazla 120hz alabiliyorsunuz. Menüsü gayet güzel ve sade. Türkçe menü yapma seçeneğide var. AMD Freesync ve G-Sync destekliyor. Kendi ayarlarında FPS,MOBA,FİLM,WEB gibi ayarları var ekranı ona göre ayarlıyor. Kendi kulaklık girişi var ve hoparlörden dışarıya ses veriyor bence yeterli. Menüsünden onun sesinide ayarlayabiliyorsunuz. Benim ilk izlenimim bunlar bence alınır gayet güzel. Yardımcı olduysam güzel. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Nyxo

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
LG IPS paneli en iyilerinden , ve gerçek 1 ms gtg. Ben aldım Kullanıyorum tecrübe ettiğim kadarıyla , ghosting yok csde. Lolde örnek veriyorum malp ultisinden dibinde bile olsa adam, sıçra atıp kalabilecek kadar tepsi süresi iyi , o hasarı yemiyorum ben en azından , tepki süresi çok güzel monitörün bunu anlatmaya çalıştım 😁
LG nin TN Panel olan versiyonu gtg 1ms dostum. 1ms (gtg) ips paneller çok pahalı :)
Yinede LG tercih ederdim bu 3ü arasında.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
LG nin TN Panel olan versiyonu gtg 1ms dostum. 1ms (gtg) ips paneller çok pahalı :)
Yinede LG tercih ederdim bu 3ü arasında.
Bendeki ips 1 ms gtg hocam. Araştırarak aldım LG 24GN650-B bakabilirsin kendi sitesinden

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
144 hz alabiliyorsun hdm kablosu ile bende de aynı monitör var denetim masasında çözürlük degişterme kısmında pc yazan yerin altında çözünürlüklerde 144 hz oluyor

@Serhat ''FurBauZz''

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bendeki ips 1 ms gtg hocam. Araştırarak aldım LG 24GN650-B bakabilirsin kendi sitesinden

Baktım şimdi gtg 1ms yazıyor aynen ama bildiğim kadarıyla gerçek 1ms ipsler baya pahalı. Garip yani LG nin bu fiyata sunabilmesi. Bende o modelin TN olanını almayı düşünüyorum çünkü ips monitörüm var zaten AOC 24G2U5/Bk var 75hz 1ms.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Baktım şimdi gtg 1ms yazıyor aynen ama bildiğim kadarıyla gerçek 1ms ipsler baya pahalı. Garip yani LG nin bu fiyata sunabilmesi. Bende o modelin TN olanını almayı düşünüyorum çünkü ips monitörüm var zaten AOC 24G2U5/Bk var 75hz 1ms.
yeni çıktığı için ucuz o yüzden aldık zaten 4 - 5 kişi ucuz olduğu için :D kaçırma bunu al gayet memnunum. Gerçek 1ms GTG.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
TN olan modeli alıcam ben dediğim gibi :D
Ben TN de kullandım asus vg248QG 0.5 ms 165 hz. Renkleri daha iyi bunun ve 1 ms gtg dediğim gibi ghosting falanda yok ama tercih senin TN tepkime süresi veren ips varken TN de almazsın 😂

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ben TN de kullandım asus vg248QG 0.5 ms 165 hz. Renkleri daha iyi bunun ve 1 ms gtg dediğim gibi ghosting falanda yok ama tercih senin TN tepkime süresi veren ips varken TN de almazsın 😂
IPS monitörüm var dedim ya zaten :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
IPS monitörüm var dedim ya zaten :)
şimdi gördüm tamamdır mobilden baktığım için orayı kaçırmışım ama 144 hz bu :D ben olsam yine bi ips çekerim :D ama LG modeli onun harici asus TN ler güzel.

Nyxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Çelik
şimdi gördüm tamamdır mobilden baktığım için orayı kaçırmışım ama 144 hz bu :D ben olsam yine bi ips çekerim :D ama LG modeli onun harici asus TN ler güzel.
Daha önce kullandığınız Asus model tn ise onal lg arasında renk olarak fark vardır fakat ghosting veya tepkime süresi olarak hiçbir fark var mı aralarında yoksa lg 1 tık daha mı kötü tepkime süresi olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,270
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom