r137
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Dikey süpürge bakıyorum, fiyatlar uçmuş gitmiş. F/P olarak Viomi'yi gördüm genel olarak kalitesinden memnun alanlar:
www.akakce.com
Cihaz güzel ama servisini garantisini kim veriyor bulamadım. Xiaomi'nin alt markası ama xiaomi servisleri bakar mı?
Bozulursa kime göndermem gerek, n11'den alırsam direkt n11 ile mi muhatap olacağım. Şu an n11 kendi satıyor:
www.n11.com
Viomi A9 25.2 V Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Viomi A9 25.2 V Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Viomi A9 25.2 V Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge özelliklerini incele, 5.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cihaz güzel ama servisini garantisini kim veriyor bulamadım. Xiaomi'nin alt markası ama xiaomi servisleri bakar mı?
Bozulursa kime göndermem gerek, n11'den alırsam direkt n11 ile mi muhatap olacağım. Şu an n11 kendi satıyor:
Viomi A9 LED Işıklı Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Özellikleri
Viomi A9 LED Işıklı Dikey Şarjlı Süpürge en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.